Breaking news

Απαγόρευση κυκλοφορίας των βαρέων οχημάτων στην Αθηνών-Λαμίας, στην Αττική Οδό, στη δυτ. Περιφερειακή Υμηττού και στη Περιφερειακή Αιγάλεω
A

Σε απαγόρευση της κυκλοφορίας παντός είδους βαρέων οχημάτων άνω των 3,5 τόνων στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας, στην Αττική Οδό, στην δυτική Περιφερειακή Λεωφόρο Υμηττού και την Περιφερειακή Αιγάλεω προχώρησε η ΕΛΑΣ λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων.

Ειδικότερα, η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε στην απαγόρευση της κυκλοφορίας παντός είδους βαρέων οχημάτων άνω των 3,5 τόνων στα εξής οδικά δίκτυα:

  1. Και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, στο τμήμα της από το ύψος του Α/Κ Καλυφτάκη μέχρι τη χ/θ 57,300 (όρια Ν. Αττικής).
  2. Καθ' όλο το μήκος της Αττικής Οδού, της Δυτικής Περιφερειακής Λεωφόρου Υμηττού και της Περιφερειακής Αιγάλεω, καθώς και στο παράπλευρό αυτών οδικό δίκτυο.

Ειδικά για τα αρθρωτά λεωφορεία του ΟΑΣΑ, τα οποία εκτελούν δρομολόγια από και προς τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών "ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ", η ως άνω διακοπή κυκλοφορίας θα ισχύει κατά το χρονικό διάστημα από την 20:00 ώρα (06.02.2023) έως την 11:00 (07.02.2023).

Υπενθυμίζεται ότι εξακολουθεί η απαγόρευση κυκλοφορίας παντός είδους βαρέως οχήματος, μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων, ανεξαρτήτως χρήσεως αντιολισθητικών αλυσίδων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας Π.Ε.Ο. Ελευσίνας-Θηβών από τη χ/θ 5,000 (πρατήριο καυσίμων REVOIL- πρώην CYCLON) έως τα όρια του Ν. Αττικής με το Ν. Βοιωτίας (χ/θ 30,000).

Παράλληλα, στην ανακοίνωση διευκρινίζεται ότι εξακολουθεί να ισχύει η υποχρέωση εφοδιασμού των οχημάτων αυτών με αντιολισθητικές αλυσίδες, ή άλλα ανάλογα αντιολισθητικά μέσα.

 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις