Breaking news

Ρυθμιστική Αρχή Σιδηροδρόμων: Πρόστιμα ύψους 33 χιλ. Ευρώ στη Hellenic Train Α.Ε μετά από αιφνιδιαστικούς ελέγχους σε πέντε αμαξοστοιχίες στην προαστιακή γραμμή Αθηνών
A

Δεν θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών 62 και 63 στον άξονα Αθήνα - Θεσσαλονίκη, καθώς και το δρομολόγιο της αμαξοστοιχίας 887 Καλαμπάκα-Αθήνα, σύμφωνα με ενημέρωση της Hellenic Train.

Σε ανακοίνωσή της, η εταιρεία αναφέρει πως: «Κατόπιν ενημέρωσης από την Πολιτική Προστασία για σοβαρή επιδείνωση των καιρικών φαινομένων, και σε συνεννόηση με το Διαχειριστή Υποδομής, καταργούνται οι αμαξοστοιχίες 62, 63 στον άξονα Αθήνα - Θεσσαλονίκη, καθώς και το δρομολόγιο της αμαξοστοιχίας 887 Καλαμπάκα-Αθήνα».

Υπενθυμίζεται πως διακόπτεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων άνω των 3,5 τόνων από τις 8 το βράδυ και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Εγνατίας Οδού, μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Βαφέικων Ξάνθης, του ανισόπεδου κόμβου Ιάσμου και του δυτικού ανισόπεδου κόμβου Κομοτηνής, έβαλαν προσωρινά με κοινή τους ανακοίνωση οι διευθύνσεις Αστυνομίας Ξάνθης και Ροδόπης, λόγω των θυελλωδών ανέμων που πνέουν στην περιοχή και με στόχο την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις