Breaking news

Live η κίνηση στους δρόμους της Αττικής οδού
A

Η Αττική οδός λανσάρει νέα ιστοσελίδα με εμπλουτισμένες δυνατότητες και νέες λειτουργίες, η οποία δείχνει live τον χάρτη και την τρέχουσα κίνηση, μέσω μπάρας μηνυμάτων.

Πλέον οι οδηγοί θα ενημερώνοται εγκαίρως απευθείας για την κίνηση που επικρατεί σε δρόμους και λεωφόρους, καθώς η εφαρμογή Αττική οδός (www.aodos.gr), στοχεύει στη βελτιωμένη εμπειρία και ενημέρωση των χρηστών της, σε πραγματικό χρόνο.

Οι συνθήκες κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο, αλλά και οι ώρες αιχμής θα βρίσκονται σε πλήρη όψη και από ανανεωμένο site της Αττικής οδού.

Στην ιστοσελίδα έχουν  προστεθεί νέες δυνατότητες και λειτουργίες, όπως, μεταξύ άλλων, live χάρτης και πληροφόρηση μέσω μπάρας μηνυμάτων για την κίνηση στην Αττική Οδό.

Συγκεκριμένα η μπάρα ενημερώνεται ενημερώνεται ταυτόχρονα από τον λογαριασμό @aodostraffic στο Twitter. 

Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα με τρία απλά βήματα να βρουν το  το συνδρομητικό πρόγραμμα της αρεσκείας τους, ενώ οι συνδρομητές της Αττικής Οδού θα μπορούν να συνδεθούν άμεσα στον συνδρομητικό τους λογαριασμό ή να κατεβάσουν την εφαρμογή my e-PASS.

Η νέα αυτή εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να έχουν εύκολη και άμεση πρόσβαση από το κινητό τηλέφωνο, το tablet και τον υπολογιστή τους.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις