Breaking news

karnavali_patras
A

Την απόφαση του να αναβληθεί η τελετή έναρξης του καρναβαλιού της Πάτρας ανακοίνωσε σήμερα Δευτέρα 10 Ιανουαρίου ο δήμος Πατρών, λόγω των ολοένα και αυξανόμενων κρουσμάτων του κορονοϊού και της ραγδαίας εξάπλωσης της μετάλλαξης Όμικρον στην χώρα.

Συγκεκριμένα στην σχετική του ανακοίνωση ο Δήμος Πάτρας ανέφερε τα εξής:

« Οι εξελίξεις σε ό,τι αφορά την πανδημία με τη ραγδαία, τρομερή αύξηση των κρουσμάτων και τη νόσηση μεγάλου αριθμού συμπολιτών μας, τα νέα απαγορευτικά μέτρα και το κλίμα αβεβαιότητας, μας αναγκάζουν να τροποποιήσουμε τον σχεδιασμό μας που αφορά τις εκδηλώσεις της ημέρας έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού και τα προγραμματισμένα για τον Ιανουάριο εργαστήρια για τους μαθητές, στο χώρο των Παλαιών Σφαγείων ».

Έπειτα συνέχισε λέγοντας « Ενόψει της μετάλλαξης Όμικρον και των νέων αυστηρών υγειονομικών πρωτοκόλλων από τις αρμόδιες Αρχές, είμαστε υποχρεωμένοι να τροποποιήσουμε το πρόγραμμά μας, δείχνοντας σεβασμό στις δύσκολες στιγμές που περνάει η κοινωνία μας. Παρακολουθώντας στενά την επιδημιολογική εικόνα της χώρας μας επαναπροσαρμόζουμε τον προγραμματισμό μας, προσπαθώντας να μην εκθέσουμε σε κίνδυνο κανέναν συμπολίτη, συνεργαζόμενο και εργαζόμενο στο καρναβάλι. Τις τελευταίες ημέρες ο κορωνοϊός χτύπησε και τους συντελεστές της τελετής έναρξης αναγκάζοντάς μας να αναβάλλουμε την εκδήλωση ».

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις