Breaking news

tzokovich
A

Συνεχίζονται οι περιπέτειες του Νόβακ Τζόκοβιτς στην Αυστραλία, καθώς, λίγες ώρες μετά τη δικαίωσή του από δικαστήριο της Αυστραλίας που επέστρεψε τη visa του, ο κορυφαίος τενίστας φέρεται να συνελήφθη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Independent που επικαλείται πληροφορίες από το περιβάλλον του Σέρβου αθλητή, δημοσιογράφος μέσου ενημέρωσης της Σερβίας μίλησε με τον πατέρα του 34χρονου, ο οποίος ανέφερε ότι ο γιος του συνελήφθη από την ομοσπονδιακή αστυνομία με σκοπό την απέλασή του από την Ασυτραλία.

Ο Τζόκοβιτς φέρεται να βρισκόταν στο γραφείο των δικηγόρων του στη Μελβούρνη, από όπου παρακολούθησε μέρος της ακροαματικής διαδικασίας. Το 7NEWS Melbourne ανέφερε ισχυρή αστυνομική παρουσία έξω από το γραφείο των συνηγόρων του Νο1 τενίστα στον κόσμο.

Η σύλληψη του Νόβακ Τζόκοβιτς γίνεται προκειμένου να απελαθεί από την Αυστραλία. Ο υπουργός Μετανάστευσης, Άλεξ Χοκ, έχει το δικαίωμα να ενεργήσει αυτοβούλως και να ακυρώσει ξανά τη visa του κορυφαίου τενίστα. Αυτό θα σημαίνει ότι για τα επόμενα τρία χρόνια δεν θα έχει δικαίωμα εισόδου στη χώρα.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις