Breaking news

Τη σύζυγό του φέρεται να σκότωσε ένας 50χρονος σε κατάσταση μέθης στη Νίκαια
A

Την 54χρονη σύζυγό του, φέρεται να σκότωσε ένας 50χρονος, σε ισόγειο διαμέρισμα στη Νίκαια, στην οδό Βοσπόρου, σημειώνοντας έτσι ακόμα ένα περιστατικό γυναικοκτονίας στη χώρα μας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο μετά τις 5.30 τα ξημερώματα, ο 50χρονος τηλεφώνησε σε κατάσταση μέθης στο Αστυνομικό Τμήμα και είπε ότι δολοφόνησε τη γυναίκα του.

Ο άνδρας ήδη προσήχθη και ανακρίνεται, ενώ στο ισόγειο διαμέρισμα της οδού Βοσπόρου κλήθηκε ιατροδικαστής, προκειμένου να εξετάσει τη σορό του θύματος, που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, φέρει εκδορές στο λαιμό.

Οι πρώτες εικόνες από το σημείο της δολοφονίας

Ο χώρος έχει αποκλειστεί από τους αστυνομικούς, καθώς στο σημείο έχει φτάσει και κλιμάκιο της σήμανσης, ενώ οι γείτονες ήταν σοκαρισμένοι με το συμβάν.

Oι πρώτες εικόνες από το σημείο της δολοφονίας
CNN Greece
Oι πρώτες εικόνες από το σημείο της δολοφονίας
CNN Greece

 

Oι πρώτες εικόνες από το σημείο της δολοφονίας
CNN Greece

Από στραγγαλισμό ο θάνατος της 50χρονης – Είχε παρελθόν ενδοοικογενειακής βίας και ψυχολογικά προβλήματα

Ο 50χρονος κατά την προσαγωγή του στο αστυνομικό τμήμα έπαθε επιληπτική κρίση, και αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αττικόν. Φέρεται να έχει παρελθόν ενδοοικογενειακής βίας, αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και έχει νοσηλευτεί στο Δαφνί.

Το χρονικό

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο μετά τις 5.20 τα ξημερώματα της Κυριακής (22/1) ο 50χρονος τηλεφώνησε σε κατάσταση μέθης στο Αστυνομικό Τμήμα και είπε ότι σκότωσε τη γυναίκα του. «Ελάτε σπίτι, σκότωσα τη γυναίκα μου…» φέρεται να είπε στους Αστυνομικούς.

Μπαίνοντας στο σπίτι οι αστυνομικοί βρήκαν την 54χρονη γυναίκα νεκρή, με σημάδια στο λαιμό. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την πρώτη εξέταση του ιατροδικαστή που πήγε στο σπίτι στη Νίκαια, φαίνεται ότι ο θάνατός της προήλθε από στραγγαλισμό.

 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις