Breaking news

Η επέλαση της κακοκαιρίας Άριελ
A

Σήμερα Τρίτη παρουσιάστηκαν νεφώσεις και βροχοπτώσεις στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά, στο Ιόνιο, στην Πελοπόννησο, στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο και στην Κρήτη, με τα ισχυρότερα φαινόμενα να εκτυλίσσονται στην Ήπειρο και στο Βόρειο Ιόνιο.

Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα παρουσιάζουν σταδιακή αύξηση.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -2 έως 13 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 4 έως 16, στη Θεσσαλία από 1 έως 18, στην Ήπειρο από 8 έως 17, στη Στερεά από 4 έως 17, στην Πελοπόννησο από 8 έως 18, στα νησιά του Ιονίου από 12 έως 17, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 12 έως 16, στις Κυκλάδες από 12 έως 17, στα Δωδεκάνησα από 7 έως 16 και στην Κρήτη από 8 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Ενισχυμένοι νότιοι άνεμοι αναμένεται να επικρατήσουν στη χώρα με τις εντάσεις τους στα πελάγη να ξεπερνούν κατά τόπους τα 7 μποφόρ.

Σύμφωνα με τις πρόσφατες προβλέψεις του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, από σήμερα Τρίτη 17 Ιανουαρίου έως την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου  νότιοι άνεμοι έως 6-7 μποφόρ και κατά τόπους έως 7-8 μποφόρ θα επικρατήσουν σε Ιόνιο και Αιγαίο με αποτέλεσμα τον υψηλό κομματισμό κυρίως στο Ιόνιο, στα βορειοανατολικά και στα νοτιοδυτικά τμήματα του Αιγαίου. Πρόσκαιρη εξασθένησή τους αναμένεται από το βράδυ της Πέμπτης 19 Ιανουαρίου στο Ιόνιο και την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου  στο Αιγαίο.

 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις