Breaking news

ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΤΩΝ ΑΣΩΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ ΑΛΙΑΚΜΟΝΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΗΜΑΘΙΑΣ
A

Ραγδαίες είναι η εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του βρέφους 11 μηνών που βρέθηκε νεκρό στα νερά του ποταμού Αλιάκμονα, ενώ βασική ύποπτη ήταν από την αρχή η μητέρα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 29 γυναίκα ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη της, κατά τη διάρκεια της αναπαράστασης που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στη γέφυρα του Αλιάκμονα, παρουσία ανακριτή.

Υπενθυμίζουμε ότι μέχρι σήμερα η γυναίκα, που φέρεται πως έχει ψυχολογικά προβλήματα, ισχυριζόταν ότι ο θάνατος του 11 μηνών βρέφους οφειλόταν σε ατύχημα και ότι το μωρό διέφυγε της προσοχής της και μπουσούλησε με αποτέλεσμα να πέσει στο νερό.

Σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα του βρέφους ανακάλεσε την κατάθεση της σήμερα το πρωί, μόλις οδηγήθηκε από τους αστυνομικούς στο φράγμα του Αλιάκμονα. Συγκεκριμένα φέρεται πως είπε: «Θέλω να ανακαλέσω και να αλλάξω τη κατάθεση μου. Αυτά που είπα δεν συνέβησαν. Εγώ έριξα το παιδί στο νερό»

Η μητέρα του άτυχου βρέφους αν και αρνήθηκε πως είχε πρόθεση ανθρωποκτονίας, δεν μπόρεσε να εξηγήσει τον λόγο που την έκανε να δολοφονήσει το ίδιο της το παιδί. Η ίδια φέρεται να μην έχει αποδεχθεί ούτε να πιστεύει πως το βρέφος έχει φύγει από τη ζωή, σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται στις Αρχές.

Αύριο η 29χρονη αναμένεται να μεταφερθεί στη Θεσσαλονίκη για ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, έπειτα από αίτημα του ανακριτή.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις