Breaking news

Ρίψη βεγγαλικών και τραυματισμός
A

Το εορταστικό κλίμα των γιορτών έφερε και απρόσμενα ατυχήματα βεγγαλικών με τραυματίες, με αποτέλεσμα μία 21χρονη να βρίσκεται ανάμεσα τους.

Η κοπέλα δεν δίστασε να περιγράψει την πρωτόγνωρη εμπειρία την οποία έζησε, καθώς ήταν μία από τα τέσσερα άτομα τα οποία τραυματίστηκαν από βεγγαλικά στο Μέτσοβο, κατά τη διάρκεια του εορτασμού την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Η 21χρονη Πένυ Λαϊνιώτη ήταν ανάμεσα στις τέσσερις γυναίκες που τραυματίστηκαν από βεγγαλικά τα οποία δεν πήραν ύψος, με αποτέλεσμα να σκάσουν στα πόδια τους.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η 21χρονη να χάσει τις αισθήσεις της.

Ωστόσο γιατροί οι οποίοι βρίσκονταν στην περιοχή κατάφεραν να την επαναφέρουν, ενώ στη συνέχεια διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Μετσόβου.

Οι δηλώσεις της 21χρονης τραυματία

Η 21χρονη τραυματίας ανέφερε στην ΕΡΤ «Μπορώ να πω ότι αυτό που συνέβη στην κεντρική πλατεία του Μετσόβου είναι κάτι πρωτόγνωρο. Φυσικά και υπήρχε η αναστάτωση. Έπαθα ένα ισχυρό σοκ.

Έγιναν όλα τόσο γρήγορα με το που άλλαξε ο χρόνος. Γυρνάω να φιλήσω τους συγγενείς μου, τους γονείς μου και ξαφνικά σκάει στο πόδι μου το βεγγαλικό. Χάνω την ακοή μου στιγμιαία και μετά τις αισθήσεις μου. Δεν θυμάμαι πάρα πολλά. Από ό,τι μου είπαν ήμουν αναίσθητη για 10 λεπτά.

Ήρθαν αμέσως πανικόβλητοι όλοι να δουν τι συνέβη και μέσα στο πλήθος που έτρεξε προς το μέρος μας, ήμουν τυχερή γιατί ήταν εκεί οι γιατροί οι οποίοι ήταν εδώ πέρα για τις εορταστικές εκδηλώσεις και μια παιδίατρος συγκεκριμένα με μαλάξεις με επανάφερε, μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο να με μεταφέρει στο Κέντρο Υγείας. Δεν είχα σφυγμούς, δυστυχώς ήταν τόσο ισχυρό το σοκ».

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις