Breaking news

Σοκάρει ο «Δράκος» του Πειραιά: «Παρενοχλούσα γιατί με απατούσε η σύντροφός μου»
A

Σοκαριστική είναι ακόμη μία υπόθεση βιασμού και μαστροπείας που έρχεται να δει το φως της δημοσιότητας.

Η έρευνα των Αρχών στο Ηράκλειο Κρήτης βρίσκεται σε εξέλιξη μετά την καταγγελία 20χρονης – σήμερα- κοπέλας, την οποία εξέδιδε και βίαζε ο ίδιος της ο πατέρας.

Η καταγγελία στην Αστυνομία έγινε ενώ η κοπέλα ήταν πλέον ενήλικη, ζητώντας να τιμωρηθεί ο πατέρας της, για τον οποίο μιλάει με απέχθεια αφού όπως καταγγέλλει τη βίαζε, την χτυπούσε και γενικότερα συμπεριφερόταν με βία τόσο στη μητέρα της όσο και στον αδερφό της.

Χαρακτηριστικά φέρεται να αναφέρει ότι όταν πεινούσε η ίδια και τα άλλα μέλη της οικογένειας, ο πατέρας τους έβαζε σε σούπερ-μάρκετ, τους υποχρέωνε να βλέπουν και να μυρίζουν τα γλυκά και τα φαγητά και τους άφηνε νηστικούς!

Ποιους άλλους κατονομάζει

Ως προς τους φερόμενους «πελάτες», η κοπέλα κατονομάζει πρόσωπα είτε με τα πλήρη στοιχεία τους είτε με τα μικρά τους ονόματα, δίνοντας ωστόσο συγκεκριμένα στοιχεία της επαγγελματικής ιδιότητας τους ή των διευθύνσεων τους.

Σύμφωνα με το cretalive, μεταξύ των προσώπων που φέρεται, να κατονομάζει σε κατάθεση που είχε δώσει στις Αρχές πριν από μερικούς μήνες η 20χρονη, είναι ένας επιχειρηματίας, ένας έμπορος και ένα στέλεχος δημόσιας υπηρεσίας.

Αναφορικά με τον πατέρα της, η υπόθεση έχει λάβει το δρόμο της δικαιοσύνης, ενώ για τα υπόλοιπα άτομα που κατονομάζει το κορίτσι στη συμπληρωματική του κατάθεση, η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι κάποια εξ αυτών έχουν λάβει κλήση να εμφανιστούν και να δώσουν τις δικές τους απαντήσεις για τα όσα αποδίδονται.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις