Breaking news

Στο μικροσκόπιο το πόθεν έσχες του πατέρα της
A

Έλεγχος πραγματοποιείται και στον Παναμά για να εξακρυβωθεί αν έχουν μεταφερθεί ή όχι χρήματα σε λογαριασμούς οι οποίοι ενδεχομένως ανήκαν στην Εύα Καϊλή και τον Φραντσέσκο Τζόρτζι.

Όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες ο επικεφαλής της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες, Χαράλαμπος Βουρλιώτης, απέστειλε σχετικό έγγραφο ζητώντας τον έλεγχο των λογαριασμών.

Συγκεκριμένα το έγγραφο εστάλη στην ομόλογη  ανεξάρτητη αρχή του Παναμά προκειμένου να ενημερωθεί για το εάν έχουν μεταφερθεί εμβάσματα ύψους 20.000.000 ευρώ από το Κατάρ σε αντίστοιχους λογαριασμούς των Κσκαϊλή και Τζιόρτζι.

Διαβάστε επίσης: QatarGate: Αντιφάσεις στις καταθέσεις της Εύας Καϊλή - Τα μετρητά και οι επαφές με το Κατάρ

Το έγγραφο απεστάλη στο πλαίσιο των συντονισμένων ερευνών, που βρίσκονται σε εξέλιξη για τις οικονομικές δραστηριότητες του προφυλακισμένου ζεύγους, το οποίο εμπλέκεται στο Qatar Gate.

Ακόμη αναφέρεται ότι τα τραπεζικά έγγραφα με λογαριασμούς της Ευάς Καϊλή και των γονέων της, το οποίο προέκυψε μέσα από αναρτήσεις στο διαδίκτυο προκάλεσε την αντίδραση του συνήγορου υπεράσπισης της Εύας Καϊλή, Μιχάλη Δημητρακόπουλου.

Συγκεκριμένα ο ίδιος ανέφερε ότι τα έγγραφα που δείχνουν μεταφορά χρημάτων, δεκάδων εκατομμυρίων, από το επίσημο κράτος του Κατάρ, στην Τράπεζα του Κατάρ και στη συνέχεια σε εμβάσματα τριών λογαριασμών στον Παναμά, στην Εύα Καϊλή, τη μητέρα της και τον πατέρα της, είναι «εμφανέστατα πλαστά», ενώ είχε ζητήσει από τον κ. Βουρλιώτη να αποστείλει το σχετικό αίτημα στις αρχές του Παναμά.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις