Breaking news

Φρίκη στο Ίλιον: Στον ανακριτή σήμερα οι ανήλικοι που κατηγορούνται για τον βιασμό 15χρονου συμμαθητή τους
A

Ενώπιον του ανακριτή θα βρεθούν σήμερα, Παραμονή Χριστουγέννων, οι ανήλικοι που κατηγορούνται για τον ομαδικό βιασμό ενός 15χρονου αγοριού σε ερειπωμένο σπίτι στο Ίλιον.

Το 15χρονο παιδί φαίνεται να βρήκε την τόλμη να εκμυστηρευτεί στους γονείς του τους βιασμούς αλλά και τη διαπόμπευση που υπέστη όταν οι δράστες κοινοποίησαν βίντεο με το βιασμό του στους συμμαθητές του.

Σε βάρος τους, καθώς και σε βάρος ακόμη δύο ανηλίκων, τα στοιχειά των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί, σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για συμμορία που διέπραξε βιασμό, κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, πορνογραφία ανηλίκων καθώς και για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα.

Τις πράξεις αυτές κατηγορούνται ότι διέπραξαν τουλάχιστον από αρχές Νοεμβρίου 2022 έως και αρχές Δεκεμβρίου 2022, σε βάρος ανηλίκου.

Τα στοιχεία που τους «καίνε»

Οι αστυνομικές αρχές κάνουν λόγο για ιδιαίτερη σκληρότητα. Η Ασφάλεια Αθηνών που χειρίστηκε την υπόθεση και έκανε την έρευνα χαρακτηρίζει «συμμορία» την ομάδα δραστών, καθώς είχαν συναποφασίσει να τελέσουν αυτές τις φρικώδεις πράξεις.

Μετά τους βιασμούς οι δράστες εξαπέλυσαν ύβρεις σε βάρος του 15χρονου συμμαθητή τους, ενώ στα κινητά τους τηλέφωνα βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας. Οι αστυνομικές αρχές αναφέρουν ότι τουλάχιστον δύο από τους βιασμούς που έγιναν τον τελευταίο μήνα καταγράφηκαν από κινητά τηλέφωνα.

Έπειτα από όλα αυτά, ο 15χρονος είχε κλειστεί στον εαυτό του και δεν έβγαινε σχεδόν καθόλου από το δωμάτιό του. Κατάλαβαν οι γονείς του ότι κάτι συμβαίνει, μέχρι που οι γονείς ενός άλλου παιδιού ήρθαν και τους είπαν ακριβώς τι έχει συμβεί.

Στο κινητό του γιους τους έφτασε βίντεο με τα όσα φρικιαστικά έκαναν οι ανήλικοι στον 15χρονο. Οι γονείς απευθύνθηκαν στην αστυνομία, έγινε έφοδος στα σπίτια τους και κατασχέθηκαν ανάμεσα σε άλλα και τα κινητά τους.

Το κολαστήριο

Το αγόρι ζούσε τον απόλυτο εφιάλτη στο σπίτι κολαστήριο στην οδό Μυλοποτάμου. Ένα ερειπωμένο οίκημα, με μία σιδερένια πόρτα και ένα διαλυμένο αυτοκίνητο στην αυλή του.

Δύο καναπέδες, ακαταστασία, κράνη και playstation βρίσκονται μέσα στα λίγα τετραγωνικά, όπου οι έξι συνομήλικοι του 15χρονου τον βίαζαν τουλάχιστον από τις αρχές του περασμένου Νοεμβρίου.

Φωτογραφίες από το σπίτι «κολαστήριο» του 15χρονου

Στον ανακριτή οι ανήλικοι που βιάζαν τον 15χρονο σε ερειπωμένο σπίτι στο Ίλιον
Στον ανακριτή οι ανήλικοι που βιάζαν τον 15χρονο σε ερειπωμένο σπίτι στο Ίλιον

 

Στον ανακριτή οι ανήλικοι που βιάζαν τον 15χρονο σε ερειπωμένο σπίτι στο Ίλιον
Στον ανακριτή οι ανήλικοι που βιάζαν τον 15χρονο σε ερειπωμένο σπίτι στο Ίλιον

 

Στον ανακριτή οι ανήλικοι που βιάζαν τον 15χρονο σε ερειπωμένο σπίτι στο Ίλιον

«Το κάναμε για πλάκα, δεν έγινε και τίποτα»

Οι φερόμενοι δράστες ήταν παρέα τόσο από το σχολείο όσο και από τη γειτονιά στην οποία διαμένουν.

Οι οκτώ ανήλικοι φέρονται να βίαζαν τον συμμαθητή τους με διάφορα αντικείμενα (και όχι οι ίδιοι), σε κάποιο εγκαταλελειμμένο κτίριο στη γειτονιά όπου διαμένουν, κοντά στα σπίτια τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, η αποτρόπαια πράξη έγινε πάνω από τέσσερις φορές σε διάστημα ενός μήνα. 

Όταν συνελήφθησαν οι δράστες φέρονται να είπαν στους αστυνομικούς: «Το κάναμε για πλάκα. Δεν έγινε και τίποτα. Το βλέπαμε σε ταινίες και φαινόταν ωραίο». Τις πράξεις αυτές κατηγορούνται ότι διέπραξαν τουλάχιστον από τις αρχές Νοεμβρίου 2022 έως και τις αρχές Δεκεμβρίου 2022.

Για την υπόθεση έχουν συλληφθεί μέχρι στιγμής έξι ανήλικοι, γεννημένοι το 2007, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές αναζητούν ακόμα δύο άτομα, τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.

 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις