Breaking news

Αποκαταστάθηκαν τα δρομολόγια των πλοίων
A

Αποκαταστάθηκαν και πάλι τα δρομολόγια των πλοίων τόσο στο λιμάνι του Πειραιά, αλλά και της Ραφήνας.

Συγκεκριμένα από τις απογευματινές ώρες και μετά τη βελτίωση των καιρικών συνθηκών και της εξασθένησης των ισχυρών ανέμων που έπνεαν σε αρκετές θαλάσσιες περιοχές του Αιγαίου.

Όπως είχε αναφέρει η ΕΜΥ έφταναν κατά τόπους και τα 9 μποφόρ.  Στο μεταξύ σε ισχύ είναι ακόμη η απαγόρευση απόπλου από το λιμάνι του Λαυρίου.

Όσον αφορά στο λιμάνι του Πειραιά τα δρομολόγια των πλοίων θα εκτελεστούν κανονικά, ενώ στις 9 το βράδυ πρόκειται να αναχωρήσουν το «Κρήτη ΙΙ» και το «Κνωσός Παλλάς» για το Ηράκλειο και το «Έλυρος» για τα Χανιά.

Έπειτα το «Κυδων Παλάς» θα αναχωρήσει στις 10:30 για τα Χανιά. Επίσης το δρομολόγιο του «Μπλού Στάρ Νάξος» αντί στις 5:30 το απόγευμα θα εκτελεστεί στις 11 το βράδυ για Σύρο, Πάρο, Νάξο, Ηρακλειά, Σχοινούσα Κουφονήσι Κατάπολα.

Στις 11 η ώρα το βράδυ, δρομολόγιο θα πραγματοποιήσει το Μπλου Στάρ 2» για τη Ρόδο.

Ωστόσο κανονικά θα διεξάγονται τα δρομολόγια για τα νησιά του Αργοσαρωνικού. Από το λιμάνι της Ραφήνας στις 5.30 το απόγευμα θα εκτελεστεί το δρομολόγιο του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου «Θεολόγος» για τις Κυκλάδες.

Όσοι επιβάτες πρόκειται να ταξιδέψουν σήμερα καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές η τροποποιήσεις των δρομολογίων.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις