Breaking news

Καλάθι του νοικοκυριού
A

Έρευνα για το«Καλάθι του Νοικοκυριού» διενεργεί η Ένωση Καταναλωτών Ποιότητα Ζωής (ΕΚΠΟΙΖΩ). Στο ερωτηματολόγιο που αποστέλλει σημειώνεται ότι στόχος είναι η καταγραφή της συμπεριφοράς και των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι καταναλωτές λόγω της ακρίβειας στα βασικά αγαθά και η αξιολόγηση μέτρων όπως είναι το «Καλάθι του Νοικοκυριού».

«Η ακρίβεια σήμερα είναι το μείζον κοινωνικό πρόβλημα που απασχολεί την ελληνική κοινωνία (νοικοκυριά και επιχειρήσεις). Οι συνεχείς ανατιμήσεις σε βασικά αγαθά (τρόφιμα, καύσιμα κτλ), οι εξαιρετικά αυξημένοι λογαριασμοί ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου, οι αυξήσεις των επιτοκίων δημιουργούν μια αδιέξοδη και ασφυκτική κατάσταση για εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά στη χώρα μας» αναφέρει η ΕΚΠΟΙΖΩ.

Μπορείτε να συμπληρώσετε την έρευνα, αφιερώνοντας μόλις τρία λεπτά από το χρόνο σας!

Το ερωτηματολόγιο θα είναι διαθέσιμο από την Τετάρτη 14/12/2022 έως και την Δευτέρα 9/1/2022.

Ως προς τα τα προσωπικά δεδομένα των συμμετεχόντων η ΕΚΠΟΙΖΩ τονίζει πως δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας καθώς το ερωτηματολόγιο είναι ανώνυμο. Σημειώνει ακόμα πως τα υπόλοιπα δημογραφικά κυρίως στοιχεία που θα μοιραστείτε στην έρευνα είναι άκρως εμπιστευτικά και θα χρησιμοποιηθούν συγκεντρωτικά, αποκλειστικά και μόνο για τους σκοπούς της συγκεκριμένης έρευνας και για κανέναν άλλον σκοπό.

«Παρακαλούμε αφιερώστε 3’ λεπτά από τον χρόνο σας και συμπληρώστε την έρευνα ώστε να ανταποκριθούμε όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά στις ανάγκες σας και να επωφεληθούν με τη δράση μας όλο και περισσότεροι καταναλωτές», καταλήγει η ανακοίνωση της ΕΚΠΟΙΖΩ. 

Την έρευνα μπορείτε να τη βρείτε πατώντας εδώ.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις