Breaking news

Πέφτουν οι πρώτες νιφάδες χιονιού αυτή την ώρα στη Σέτα Εύβοιας
A

Η σημερινή σημαντική πτώση της θερμοκρασίας που σημειώθηκε είχε ως αποτέλεσμα να πέσουν τα πρώτα χιόνια στην Εύβοια.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με την ΕΜΥ, σήμερα 20 Δεκεμβρίου ο καιρός στην Εύβοια φέρνει χιόνια και τσουχτερό κρύο. «Ξεκίνησε να χιονίζει στο χωριό μας. Είμαστε καθόλα έτοιμοι με τα εκχιονιστικά μηχανήματα να είναι στο χωριό», δήλωσε η πρόεδρος της Κοινότητας, Βαγγελίτσα Αργύρη, στο evima.gr.

Αναλυτικότερα, κλειστός ο καιρός με κάποια διαστήματα με ανοίγματα και ηλιοφάνεια στον καιρό. Κάποιες τοπικές βροχές ή ψιχάλες στην Σκύρο και στην Εύβοια (με έμφαση τα ανατολικά και ορεινά) στα ανατολικά και ορεινά της κεντρικής και νότιας Εύβοιας τα φαινόμενα θα είναι έως μέτριας έντασης.

Μέχρι και το βράδυ θα έχουν περιοριστεί τα φαινόμενα στα ανατολικά και ορεινά πολύ τοπικά και ασθενή.

Ασθενείς έως μέτριας έντασης χιονοπτώσεις μέχρι και το πρωί θα χιονίζει ( όπου υπάρχουν φαινόμενα) περίπου από τα 500-700μ. και πάνω σε όλες τις περιοχές. Όσο πάμε προς το μεσημέρι θα ανέβουν τα υψόμετρα και θα χιονίζει από τα 700-900μ. και πάνω αυτά τα υψόμετρα θα μείνουν μέχρι και το βράδυ περίπου (τα φαινόμενα θα είναι τοπικά και ασθενή οπότε ενδέχεται να μην δεχτούν όλες οι περιοχές που βρίσκονται σε αυτά τα υψόμετρα χιονοπτώσεις).

Αποκλειστικό βίντεο από τη χιονόπτωση στη Σέτα

 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις