Breaking news

Ένταση στην ΑΣΟΕΕ: Κλειστή η Πατησίων
A

Ένταση επικρατεί έξω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΣΟΕ) στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, ομάδα ατόμων βγήκε έξω από το πανεπιστήμιο και πέταξε κροτίδες και πέτρες στις αστυνομικές δυνάμεις της οδού Πατησίων, αλλά πυρπόλησαν κάδους απορριμμάτων, με την επέμβαση της Πυροσβεστικής να είναι άμεση.

Ένταση στην ΑΣΟΕΕ: Κλειστή η Πατησίων
ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ / ΙINTIME NEWS
Ένταση στην ΑΣΟΕΕ: Κλειστή η Πατησίων
ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ / INTIME NEWS

Οι Αρχές προχώρησαν σε 10 προσαγωγές, ενώ η Πατησίων έκλεισε λόγω της έντασης που προκλήθηκε.

Σε ανακοίνωσή της η τροχαία ανέφερε πως «λόγω συγκέντρωσης ατόμων, διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην Πατησίων από Κορδικτώνος έως Λεωφόρο Αλεξάνδρας και στα δύο ρεύματα».

Παράλληλα, λόγω συγκέντρωσης και πορείας, υπάρχει διακοπή κυκλοφορίας στην οδό Αριστοτέλους από την οδό Ηπείρου στο κέντρο της Αθήνας.

Λίγο πριν τις 13:30 έγινε γνωστό πως άνοιξε το ρεύμα προς Αθήνα, ενώ παραμένει κλειστό το ρεύμα μπροστά από την ΑΣΟΕΕ.

Ένταση επίσης επικρατεί και έξω από τη Νομική Σχολή Αθηνών, η οποία τελείται υπό κατάληψη από το βράδυ της Τρίτης η Νομική Αθηνών, ως δείγμα αλληλεγγύης για τη δολοφονία του 16χρονο Ρομά, Κώστα Φραγκούλη.

Αυτή την ώρα επικρατεί ένταση στην περιοχή καθώς άγνωστοι έχουν βάλει φωτιά σε κάδους απορριμμάτων, ενώ οι αρχές έχουν προχωρήσει σε προσαγωγές.

Το κλίμα είναι τεταμένο και επικρατεί ένταση από χθες σε όλη την χώρα όπου σε πολλές περιοχές σημειώθηκαν επεισόδια, με αφορμή τον θάνατο του 16χρονου Ρομά μετά από πολυήμερη νοσηλεία του στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης ύστερα από τον τραυματισμό του από σφαίρα αστυνομικού κατά την διάρκεια καταδίωξης.

Ένταση επικρατεί και σήμερα στον Ασπρόπυργο, καθώς στην θέση Λάκκα  Ρομά από τον κοντινό καταυλισμό έχουν ανάψει φωτιές και καίνε λάστιχα.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις