Breaking news

evaggelismos_nosokomeio
A

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok η νοσοκόμα έσπευσε να σχολιάσει την κατάσταση που επικρατεί στο καιρό της πανδημίας εντός του νοσοκομείο με τους ασθενείς του κορονοϊού, κάνοντας έκκληση για ενίσχυση του νοσηλευτικού προσωπικού.

Συγκεκριμένα η ίδια δήλωσε « Είμαι έτοιμη να λιποθυμήσω, και ήρθα να πάρω λίγο αέρα, κοντά σε ένα μπαλκόνι ». Η ίδια εργάζεται από την αρχή της πανδημίας σε κλινική covid του Ευαγγελισμού. Οι συνθήκες όπως αναφέρει είναι τραγικές και το προσωπικό αβοήθητο.

Ειδικότερα δήλωσε πως « Οι άνθρωποι είναι σε τραγική κατάσταση, δεν υπάρχουν γιατροί, δεν υπάρχουν νοσηλευτές, δεν υπάρχουν ΜΕΘ, είμαστε 2 νοσηλευτές για 46 ασθενείς να τους κρατήσουμε στη ζωή. Δεν έχει σημασία αν ήμουν καλά, γύρισα γιατί ο ένας συνάδελφος βγαίνει θετικός μετά τον άλλο » τόνισε και συμπλήρωσε πως « Είναι σα να είμαστε σε εμπόλεμη ζώνη και παλεύουμε χωρίς πυρομαχικά, τίποτα ».

Να αναφερθεί ότι η ίδια αφού νόσησε, επέστρεψε στην εργασία της μετά από 10 ημέρες καραντίνα, για να βοηθήσει τους συναδέλφους που έμειναν πίσω. 

Σε άλλο βίντεο που έχει ανεβάσει στα social media, εξηγεί γιατί οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί πρέπει να επιστρέψουν στην εργασία τους. « Χρειαζόμαστε βοήθεια, οπωσδήποτε βοήθεια, προσλήψεις δε γίνονται, γιατί δεν φέρνουν το υγειονομικό προσωπικό, με rapid κάθε μέρα. Δεν υπάρχει καμία μελέτη που να δείχνει ότι κολλάνε οι ασθενείς από τους υγειονομικούς, το αντίθετο συμβαίνει ».

Παρακάτω το βίντεο με την περιγραφή της νοσηλεύτριας: 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις