Breaking news

Ο Γιάννης Στάνκογλου κατήγγειλε ότι ταξιτζής του έβγαλε όπλο στο δρόμο
A

«Πρωταγωνιστής» και στην πραγματική ζωή, εκτός από το χώρο της τηλεόρασης, του θεάτρου και του κινηματογράφου, έγινε ο ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου, έπειτα από αδιανόητο περιστατικό που κατήγγειλε ο ίδιος στις Αρχές.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οδηγός ταξί τον απείλησε με όπλο στο κέντρο της Αθήνας, έπειτα από διαπληκτισμό που είχαν μεταξύ τους.

Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στην οδό Αμερικής στο Σύνταγμα, όπου μετά από διαξιφισμό που είχε ο Γιάννης Στάνκογλου με έναν οδηγό ταξί, ο τελευταίος φέρεται αρχικά να τον απείλησε με όπλο και στη συνέχεια να αποπειράθηκε να τον χτυπήσει με το ταξί.

Σύμφωνα με τα όσα περιέγραψε στις αρχές ο ηθοποιός, το ταξί του έκλεισε το δρόμο με αποτέλεσμα να προλάβει την τελευταία στιγμή να τον αποφύγει.

Όταν κατέβηκε από το αυτοκίνητο για να ζητήσει το λόγο, δέχτηκε αρχικά λεκτική επίθεση από τον επαγγελματία οδηγό, ενώ στη συνέχεια ο άγνωστος άνδρας τον απείλησε προτάσσοντας πιστόλι, όταν προσπάθησε να πάρει τις πινακίδες κυκλοφορίας του ταξί για να τον καταγγείλει στην Αστυνομία. Στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Ο ηθοποιός, κατέθεσε μήνυση στο Α.Τ. Συντάγματος για απόπειρα ανθρωποκτονίας και εξύβριση.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις