Breaking news

Κιβωτός του Κόσμου: Συγκλονίζει μαρτυρία μητέρας, «χτυπούσαν και κλείδωναν τα παιδιά σε κλουβί χωρίς νερό και φαγητό, έχουν κύκλωμα υιοθεσιών»
A

«Άρον άρον» ανακαλούνται δωρεές στην Κιβωτό του Κόσμου από ανθρώπους που είχαν εκφράσει την επιθυμία τους αυτή σε διαθήκες, μετά τη σωρεία καταγγελιών που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Οι υποψήφιοι δωρητές της δομής, οι οποίοι είχαν συμπεριλάβει ως κληρονόμο στη διαθήκη τους την Κιβωτό του Κόσμου, σπεύδουν σε συμβολαιογράφους προκειμένου να αλλάξουν τους όρους της και να μην αφήσουν μετά θάνατον ακίνητα, μετρητά ή άλλα περιουσιακά στοιχεία τους στο όνομά της.

Όπως υποστήριξε η συμβολαιογράφος, Χριστίνα Μάνδρου,  «πολλοί απέσυραν την πρόθεση τους για δωρεά, αλλάζοντας τους όρους στις διαθήκες τους, μετά από την δημοσιοποίηση του θέματος με την “Κιβωτό του Κόσμου”».

Ακόμη, η συμβολαιογράφος είπε ότι είναι δυνατόν να γίνει και ακύρωση της δωρεάς πχ. ενός ακινήτου.

Εξήγησε πως μέσω δικαστηρίου μπορεί να γίνει η ανάκληση της δωρεάς ενός ακινήτου, με επίκληση του δωρητή επιχειρημάτων πχ. ότι δεν υπήρξε καλή χρήση της δωρεάς, δεν τηρήθηκαν οι όροι της και υπήρξαν συμπεριφορές με κοινωνική απαξία.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις