Breaking news

Καλαμάτα: Λογιστικά βιβλία και περίστροφο κατέσχεσε η Αστυνομία σε δομή της «Κιβωτού του Κόσμου» -Ελεύθερη η διοικητική υπάλληλος με εντολή του εισαγγελέα
A

Συνελήφθη ο πατέρας του 5χρονου παιδιού που νοσηλεύεται διασωληνωμένο και σε κρίσιμη κατάσταση, μετά από φωτιά που εκδηλώθηκε στο διαμέρισμα της οικογένειάς του στον Κολωνό.

Η κατηγορία που βαραίνει τον πατέρα είναι η παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Ο πατέρας του παιδιού φέρεται να ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και να κοιμόταν με ένα από τα τρία παιδιά στο κρεβάτι του, όταν ξέσπασε η πυρκαγιά. Ο 5χρονος φαίνεται να ήταν μόνος σε κρεβάτι άλλου δωματίου και ο 7χρονος αδερφός του ενδέχεται να έπαιζε με αναπτήρα σε άλλο σημείο του σπιτιού.

με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας βρέθηκε σε κατάσταση μέθης την ώρα της πυρκαγιάς.

Υπενθυμίζεται ότι χθες Κυριακή το βράδυ, λίγο πριν τις 10 φωτιά εκδηλώθηκε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου στην οδό Αλκυόνης στον Κολωνό.

Κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης της πυρκαγιάς οι πυροσβεστικές δυνάμεις ανέσυραν χωρίς τις αισθήσεις του, από το υπνοδωμάτιό του, το 5χρονο αγόρι ενώ τα δύο αδέρφια του, ηλικίας 8 και 12 ετών, μαζί με τους γονείς τους κατάφεραν να βγουν από το διαμέρισμα, λίγο πριν φτάσουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις.

Το αγόρι ηλικίας 5 ετών παρελήφθη από το ΕΚΑΒ και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αττικόν, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα άλλα δύο αγόρια ηλικίας 8 και 12 ετών μεταφέρθηκαν κι αυτά προληπτικά στο νοσοκομείο.

Η πυρκαγιά τέθηκε άμεσα υπό έλεγχο και στο σημείο επιχείρησαν 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα.

Τα πλήρη αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται από το ανακριτικό της Πυροσβεστικής.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις