Breaking news

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 19χρονη που επέβαινε στο όχημα που παρέσυρε και εγκατέλειψε τη φοιτήτρια στην Εγνατία- Συνεχίζονται οι έρευνες για τον οδηγό
A

Σύμφωνα με καταγγελία που έκανε μία ιερόδουλη από τη Βουλγαρία, ένας Δημοτικός Αστυνομικός ο οποίος  υπηρετούσε ως εξωτερικός φρουρός σε σωφρονιστικό κατάστημα της Βορείου Ελλάδος, το καλοκαίρι του 2018, αποπειράθηκε να τη βιάσει. 

Όπως υποστήριξε η καταγγέλλουσα, η οποία λέγεται ότι επιχειρήθηκε υπό την απειλή του υπηρεσιακού του όπλου και του γκλοπ, φαίνεται πως προηγήθηκε μεταξύ τους διαφωνία. Μεταξύ άλλων διαφώνησαν επειδή εκείνος φέρεται να επιθυμούσε να συνευρεθούν σε κάποιο διαμέρισμα, ενώ η ίδια επέμεινε να συνευρεθεί μαζί του σε εγκαταλελειμμένο κτίσμα της περιοχής. 

Μετά από έρευνα της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας, ο 39χρονος κατέστη κατηγορούμενος και κλήθηκε σε απολογία ενώπιον ανακριτή. Αφέθηκε τελικά ελεύθερος υπό όρους και για την παραπομπή του σε δίκη θα αποφασίσει το αρμόδιο Δικαστικό Συμβούλιο.

Εισαγγελέας και ανακριτής αποφάσισαν να αφεθεί ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης μία φορά το μήνα σε αστυνομικό τμήμα. Μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του τέθηκε σε καθεστώς αργίας από την υπηρεσία του, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Η απολογία του

Στην απολογία του ο 39χρονος - ανέλαβε μεταγενέστερα καθήκοντα υπαλλήλου της Δημοτικής Αστυνομίας (εκτός Θεσσαλονίκης) - αρνήθηκε όσα του αποδίδονται, χαρακτηρίζοντας ψευδή την καταγγελία.

Φέρεται δε, να ισχυρίστηκε ότι η γυναίκα τον κατήγγειλε εκδικητικά, θεωρώντας τον υπαίτιο για προηγούμενη προσαγωγή της από την αστυνομία στη διάρκεια ελέγχων για παράνομη πορνεία, κάτι που, όπως απολογήθηκε, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις