Breaking news

Σκάνδαλο κακοποιήσεων στην Κιβωτό του Κόσμου
A

Ολοένα και περισσότερες είναι οι εξελίξεις και καταγγελίες που βγαίνουν στην επιφάνεια αναφορικά με τις κακοποιήσεις και ξυλοδαρμούς που έλαβαν χώρα σε δομές της Κιβωτού του Κόσμου.

Αναφορικά με όσα έχουν προκύψει μέχρι στιγμής έρχεται να προστεθεί η είδηση της σύλληψης μίας διοικητικής υπαλλήλου της δομής της «Κιβωτού» στην Καλαμάτα, η οποία νωρίτερα ήταν υπό διερεύνηση.

Συγκεκριμένα  οι Αρχές εντόπισαν σε συρτάρι κλειδωμένο ένα όπλο. 

Ρωτώντας την υπεύθυνη της δομής περί αυτού, η ίδια δήλωσε πλήρη άγνοια και ανέφερε στους αστυνομικούς ότι ήταν ξεχασμένο στο συρτάρι από την προηγούμενη διοίκηση.

Έπειτα οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη της γυναίκας.

Έφοδος της αστυνομίας στη δομή της «Κιβωτού του Κόσμου» στην Καλαμάτα 

Η αστυνομία πραγματοποίησε έφοδο σήμερα Παρασκευή 25 Νοεμβρίου στις εγκαταστάσεις της δομής, της Κιβωτού του Κόσμου στην Καλαμάτα.

Η έφοδος έγινε ενόψει των καταγγελιών για κακοποιήσεις και ξυλοδαρμούς παιδιών, ενώ σε εξέλιξη, βρίσκεται η έρευνα για τα οικονομικά της ΜΚΟ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες τις οποίες μετέδωσε η ΕΡΤ, η έφοδος έγινε σήμερα Παρασκευή, λίγο μετά τις 10:00 το πρωί και οι αστυνομικές δυνάμεις συνεχίζουν μέχρι αυτή την ώρα την έρευνα τους.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η δομή φιλοξενίας της «Κιβωτού του Κόσμου» στην Καλαμάτα δεν έχει άδεια λειτουργίας.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Mega, κανένας δεν είχε ασχοληθεί με το εν λόγω ζήτημα προκειμένου να πραγματοποιηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες, προκειμένου να εκδοθεί η άδεια λειτουργίας της δομής.

Να υπενθυμίσουμε ότι η δομή της «Κιβωτού» στην Καλαμάτα αποτελεί δωρεά της οικογένειας Καρέλια.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις