Breaking news

Το κλουβί της Κιβωτού του Κόσμου
A

Συγκλονίζει η μαρτυρία ενός 8χρονου αγοριού το οποίο είχε φιλοξενηθεί στις δομές της Κιβωτού του Κόσμου, με αποτέλεσμα να καταγγείλει την κακοποίηση του ίδιου αλλά και συγγενικού του προσώπου.

Μιλώντας στο σταθμό του ANT1 το παιδί ανέφερε περιστατικά κακοποίησης, λέγοντας επίσης πως το φαγητό που τους έδιναν στις εγκαταστάσεις της Κιβωτού ήταν χαλασμένο.

Οι δηλώσεις που προκαλούν αποτροπιασμό είναι εκείνες κατά τις οποίες το 8χρονο αγόρι ανέφερε τα εξής: 

«Η κυρία με έβαλε μέσα στο κλουβί και μετά μου είπε ότι η συμπεριφροά σου είναι για κλουβί. Για αυτό και με έβαλε μέσα. Ναι το πράσινο που ήταν για τα παπαγαλάκια».

Το παιδί ανέφερε περιστατικά βίας 

Αναφερόμενο στο διαβόητο πράσινο κλουβί ο 8χρονος τόνισε πως βρισκόταν εντός του πολύ ώρα κλειδωμένος ενώ τον είχαν χτυπήσει κιόλας. 

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «Αυτή η κυρία με γρατζούναγε στην πλάστη όταν έκανα κάτι πολύ κακό και με είχε κλειδωμένο σε δωμάτιο».

Ακόμη δήλωσε πως άλλα δύο παιδιά είχαν ακούσει τις φωνές του και τον έβγαλαν από εκεί, ενώ πέρασε μία με δύο ώρες μέχρι να τον ακούσουν.

Ο 8χρονος βρισκόταν στην ίδια δομή με ένα από τα δύο αδέλφια του, ενώ το τρίτο είχε μεταφερθεί σε άλλη δομή.

Όταν ερωτήθηκε για το εάν είχε κακοποιηθεί κάποιο από αυτά, δήλωσε «Ναί στο πρόσωπο με μπουνιές και ένας φίλος μου είχε παίξει μπουνιές με έναν κύριο. Ένα άλλο παιδί το είχανε πετάξει κάτω με δύναμη στο κρεβάτι, εγώ δεν ήθελα να κατέβω και η κυρία με τράβηξε με δύναμη από το πόδι και έπεσα μπρούμυτα και έκανα καρούμπαλο».

Μιλώντας για το φαγητό που τους έδιναν, το 8χρονο αγόρι ανέφερε πως ήταν χαλασμένο και δεν τρωγόταν.

Συγκεκριμένα δήλωσε τα εξής: «Δεν μπορούσα να φάω το φαγητό που βάζανε κάθε μέρα. Ήταν το ίδιο και ήταν χαλασμένο. Όταν με είδε η μαμά μου στο επισκεπτήριο, ήμουν πέτσα και κόκκαλα. Φαινόντουσαν τα κόκκαλα μου».

Τέλος ανέφερε πως όταν η μητέρα του καλούσε την δομή, της το έκλειναν. 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις