Breaking news

Σεξουαλική επίθεση σε ανήλικη μέσα σε τρόλεϊ
A

Ακόμα ένα περιστατικό σεξουαλικής επίθεσης προς ανήλικο κορίτσι έρχεται να προστεθεί  στη «μαύρη» λίστα, αυτή τη φορά στη περιοχή του Ζαππείου, όταν 14χρονη μαθήτρια δέχθηκε σεξουαλική επίθεση μέσα σε τρόλεϊ από έναν 30χρονο.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του protothema.gr ο δράστης βιντεοσκοπούσε την ανήλικη με το κινητό του, ενώ στη συνέχεια της επιτέθηκε σεξουαλικά.

Ενώ την έβριζε της επιτέθηκε ρίχνοντας τη στα καθίσματα, ενώ ο οδηγός ακινητοποίησε το τρόλεϊ και κάλεσε την αστυνομία, η οποία συνέλαβε τον δράστη γαλλικής υπηκοότητας.

Έπειτα ο ίδιος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και αφέθηκε ελεύθερος αφότου ορίστηκε δικάσιμος.

Το σκηνικό του συμβάντος

Το περιστατικό έγινε το Σάββατο 19 Νοεμβρίου τα ξημερώματα, όταν η 14χρονη μαθήτρια με καταγωγή από την Πολωνία καθόταν στο τρόλεϊ με τρεις φίλες της, επιστρέφοντας από διασκέδαση.

Ο 30χρονος δράστης καθόταν απέναντι και βιντεοσκοπούσε την ανήλικη, η οποία του ζήτησε να σταματήσει να την καταγράφει, με εκείνον να το αρνείται. Συγκεκριμένα όταν η 14χρονη άρχισε να διαμαρτύρεται έντονα ζητώντας του να μην την ενοχλεί και να σβήσει ότι έχει καταγράψει, ο άντρας της επιτέθηκε.

Όταν η ανήλικη ζήτησε βοήθεια, ο οδηγός του λεωφορείου το ακινητοποίησε, έκλεισε τις πόρτες και κάλεσε την αστυνομία, η οποία συνέλαβε τον 30χρονο.

Έπειτα ο 30χρονος οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Συντάγματος, όπου σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος του. Το μεσημέρι της Κυριακής μεταφέρθηκε στο Β' αυτόφωρο μονομελές, με την εκδίκαση της υπόθεσης του να μεταφέρεται για τις 28 Νοεμβρίου 2022, ενώ στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.
 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις