Breaking news

astynomia_police
A

Συνελήφθη 31χρονος άνδρας στον Βόλο έπειτα από γνωστοποίηση παράνομης ενέργειας η οποία ξεκίνησε από μία σειρά ατυχών γεγονότων.

Όπως αναφέρεται ο άνδρας είχε ξεχάσει τα κλειδιά του με αποτέλεσμα να μην μπορεί να μπει μέσα στο σπίτι του, επιχειρώντας έτσι να μπει από το παράθυρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thenewspaper, μερικοί γείτονες παρατήρησαν την ασυνήθιστη κίνηση του άνδρα και αποφάσισαν να ειδοποιήσουν την αστυνομία καθώς πίστεψαν πως επρόκειτο για απόπειρα διάρρηξης.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο διαπίστωσαν τι ακριβώς συνέβη, με αποτέλεσμα να βοηθήσουν τον 31χρονο να εισέλθει στο σπίτι του.

Η μεγάλη ανατροπή προέκυψε όταν μπαίνοντας στο σπίτι του, οι αστυνομικοί αντίκρισαν 11 αυτοσχέδιες συσκευασίες κοκαΐνης, βάρους 10,2 γραμμαρίων.

Έπειτα ακολούθησε η σύλληψη του, ενώ αργότερα αφέθηκε ελεύθερος αφότου απολογήθηκε.

Ο 31χρονος άνδρας αφέθηκε ελεύθερος με την προϋπόθεση να ενταχθεί σε πρόγραμμα απεξάρτησης του ΚΕΘΕΑ εντός της προθεσμίας 5 ημερών.

Στην απόφαση αυτή έπαιξε ρόλο τόσο η απολογία του, καθώς ο ίδιος εξήγησε ότι αντιμετωπίζει προβλήματα εξάρτησης εδώ και χρόνια.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις