Breaking news

Ρόδος: Τρεις δολοφονίες ομολόγησε η οικιακή βοηθός
A

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ρόδου, μετά από τις νέες αποκαλύψεις της οικιακής βοηθού που δολοφόνησε χθες, Δευτέρα 21 Νοεμβρίου, την κατάκοιτη ηλικιωμένη γυναίκα που είχε αναλάβει να φροντίσει.

Η 45χρονη γυναίκα, κατά τη διάρκεια ης ανάκρισής της από τους αστυνομικούς, ομολόγησε τρεις ακόμη φόνους που έχει διαπράξει, με θύματα να είναι ηλικιωμένοι που η ίδια φρόντιζε τα τελευταία χρόνια.

Υπενθυμίζεται πως το πρωί της Δευτέρας, η ίδια τηλεφώνησε στις Αρχές για να ενημερώσει για το περιστατικό, λίγο αφού έπνιξε με μαξιλάρι την 75χρονη γυναίκα.

Η ίδια ομολόγησε επίσης πως είχε επιχειρήσει να σκοτώσει και το ίδιο της το παιδί, όταν αυτό ήταν ακόμη σε νηπιακή ηλικία.

Οι αστυνομικές αρχές τις περιοχής αντιμετωπίζουν τη μαρτυρία της 45χρονη με ιδιαίτερη προσοχή, καθώς πάσχει από ψυχικό νόσημα, για το οποίο και είχε νοσηλευθεί στο παρελθόν, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η περίπτωσή της.

Σε κάθε περίπτωση, ο αρμόδιος εισαγγελέας Πρωτοδικών Ρόδου, στα χέρια του οποίου θα σταλεί αύριο το πρωί η δικογραφία, αναμένεται να αποφασίσει πως θα εξελιχθούν οι έρευνες αυτές, για να επιβεβαιωθεί αν η 45χρονη λέει αλήθεια για τα όσα φέρεται να έχει καταθέσει.

Σοκάρει η ομολογία της

Σοκάρουν οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της ομολογίας της 45χρονης γυναίκας στη Ρόδο, η οποία, μέχρι στιγμής, φαίνεται να έχει διαπράξει συνολικά 4φόνους, με τελευταίο θύμα την 75χρονη γυναίκα που δε μπορούσε να αυτοεξυπηρετηθεί.

Η οικιακή βοηθός ομολόγησε στους αστυνομικούς πως η ίδια σκότωσε την ηλικιωμένη που πρόσεχε, και αυτό διότι, όπως ανατριχιαστικά εξήγησε, δεν την άφηνε να κοιμηθεί.

«Δεν με άφηνε να κοιμηθώ και την έπνιξα», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς η οικιακή βοηθός η οποία αφού τέλεσε το έγκλημα, κάλεσε η ίδια την αστυνομία λέγοντας «ελάτε γιατί την έπνιξα...». Μετά την κλήση, στο σημείο έσπευσαν άμεσα άνδρες της ΕΛΑΣ όπου εντόπισαν νεκρή την 75χρονη.

Αφού ειδοποιήθηκε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου και το ΑΤ Αρχαγγέλου, στελέχη τους έφθασαν στο σημείο όπου και βρήκαν την 45χρονη να τους περιμένει στην είσοδο.

Πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας αναφέρουν ότι η οικιακή βοηθός πρόσεχε την ηλικιωμένη τον τελευταίο μήνα, ενώ πρόσεχε κι άλλα άτομα στο χωριό Καλυθιές τους προηγούμενους μήνες.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις