Breaking news

realnews
A

Ένας 27χρονος άνδρας συνελήφθη κατά την διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης που λαμβάνει χώρα από τις πρώτες πρωiνές ώρες στα Προσφυγικά της λεωφόρου Αλεξάνδρας. Ο άνδρας συνελήφθη από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας ως ύποπτος για την εμπρηστική επίθεση στα γραφεία της Real News, τον περασμένο Ιούλιο.

Υπενθυμίζουμε ότι τα ξημερώματα της 13ης Ιουλίου, άγνωστοι τοποθέτησαν γκαζάκια στο κτήριο του Real FM στο Μαρούσι. Από την έκρηξη προκλήθηκε πυρκαγιά η οποία προκάλεσε σημαντικές ζημιές στους ορόφους, ενώ απεγκλωβίστηκε και μία εργαζόμενη η οποία την ώρας της επίθεσης βρισκόταν στον πρώτο όροφο όπου είναι τα γραφεία του ραδιοφωνικού σταθμού.

realnews

Την ευθύνη για τον εμπρησμό ανέλαβε, μία εβδομάδα αργότερα της επίθεσης, η ομάδα «Χιλιάδες Ήλιοι της Νύχτας».

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, σε σχετική ανάρτησή του στο Τwitter σημείωσε σήμερα: «Ακόμα μία εγκληματική πράξη εξιχνιάστηκε. Μετά από οργανωμένη επιχείρηση της ΕΛΑΣ, συνελήφθη σήμερα ο φερόμενος ως δράστης της εμπρηστικής επίθεσης στα γραφεία της Real News. Συνεχίζουμε αποτελεσματικά για να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη οι δράστες κάθε εγκληματικής δράσης».

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις