Breaking news

Ραγδαίες εξελίξεις στην Κιβωτό του Κόσμου: Άμεση αντικατάσταση της διοίκησης αποφάσισε η κυβέρνηση
A

Την άμεση αντικατάσταση της διοίκησης της Κιβωτού του Κόσμου αποφάσισε η κυβέρνηση στη σύσκεψη που συγκλήθηκε νωρίτερα στο Μέγαρο Μαξίμου, όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Όπως τόνισε ο κ. Οικονόμου, χρειάζεται να υπάρξει άμεσα πλήρης διερεύνηση των περιστατικών και πλήρης διαλεύκανση της υπόθεσης από τις αρμόδιες αρχές.

«Δεν χρειάζεται αδιαφορία, ούτε κωλυσιεργία, ούτε βιαστικές κινήσεις και συμπεράσματα γιατί οποιαδήποτε απόφαση και να παρθεί, αυτή αφορά τα παιδιά» επεσήμανε, προσθέτοντας πως «πρώτη μας έγνοια είναι τα παιδιά γι’ αυτό η εξέλιξη αυτή είναι επιβεβλημένη».

«Ο Νόμος ισχύει για όλους», υπογράμμισε, τονίζοντας πως δεν θα υπάρξει ιδιαίτερη μεταχείριση για κανέναν. «Η προσοχή όλων μας στρέφεται στην ασφάλεια των παιδιών που διαμένουν στη δομή».

Υπενθυμίζεται πως λίγο νωρίτερα, πραγματοποιήθηκε έκτακτη σύσκεψης στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στο επίκεντρο αυτής, βρέθηκαν η διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας της Κιβωτού και η προστασία και φροντίδα των παιδιών που φιλοξενούνται στις δομές της για όσο διάστημα διαρκέσει η εισαγγελική έρευνα. 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις