Breaking news

amaksia teli kikloforias
A

Κυκλοφοριακό χάος επικρατεί στη λεωφόρου Κηφισού, μετά από καραμπόλα έξι οχημάτων που σημειώθηκε σήμερα, πρωί Παρασκευής και ώρα 08:10, στην κάθοδο της λεωφόρου.

Από την σύγκρουση πέντε ΙΧ οχημάτων και ενός φορτηγού, έκλεισαν οι δύο μεσαίες λωρίδες κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί μεγάλο μποτιλιάρισμα από το ύψος των Αγίων Αναργύρων προς το σημείο της σύγκρουσης.

Ευτυχώς από την σύγκρουση δεν υπήρξε σοβαρός τραυματισμός, αλλά μόνο υλικές ζημιές στα οχήματα.

Και δεύτερη καραμπόλα σήμερα

Ακόμα μία καραμπόλα σημειώθηκε πριν από λίγο αυτή τη φορά στην Αττική Οδό, στο ρεύμα προς Ελευσίνα, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί και εκεί μποτιλιάρισμα.

Πιο συγκεκριμένα, πριν από λίγο, στην Αττική Οδό στο ύψος του κόμβου Κηφισίας, συγκρούστηκαν τέσσερα ΙΧ αυτοκίνητα με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μποτιλιάρισμα από το ύψος του κόμβου Δουκίσσης Πλακεντίας προς το σημείο του τροχαίου ατυχήματος.

Η κίνηση τώρα
Η κίνηση τώρα

Κίνηση παρουσιάζει επίσης και το ανοδικό ρεύμα της λεωφόρου Κηφισού, από το ύψος της Ροσινιόλ προς τη Νέα Φιλαδέλφεια, τα δύο ρεύματα της λεωφόρου Κηφίσιας προς την Αγία Βαρβάρα και η περιοχή του Γαλατσίου λόγω των γνωστών εργασιών για τον σταθμό του Μετρό.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις