Breaking news

iereas
A

Σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια γενικής συνέλευσης ιδιοκτητών πολυκατοικία στα Κάτω Πατήσια, μετά από έντονη διαφωνία, η οποία είχε ως αποτέλεσμα ένας ιερέας να μαλώσει με δύο γυναίκες και να τους επιτεθεί.

Συγκεκριμένα ο ιερέας ο οποίος έχει στην ιδιοκτησία του διαμέρισμα στην πολυκατοικία διαπληκτίστηκε με δύο γυναίκες οι οποίες ήταν εκπρόσωποι της εταιρείας που είχε αναλάβει τη διαχείριση των κοινοχρήστων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του πρώτου θέματος, η ένταση σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης της πολυκατοικίας, με θέμα συζήτησης τα κοινόχρηστα, προβλήματα του κτιρίου και τις επισκευές.

Ειδικότερα η ένταση ξέσπασε όταν ο ιερέας ζήτησε από την υπεύθυνη να αναρτήσει τα ονόματα των ενοίκων που χρωστούσαν κοινόχρηστα. Όταν εκείνη το αρνήθηκε ο ίδιος ξέσπασε έντονα εναντίον τους. 

Ο ίδιος άρχισε να φωνάζει «Με γράφετε στα α*****», με την γυναίκα να αναφέρει πως «Έκανε σαν να το διαπέρασε ηλεκτρικό ρεύμα» και τις μούντζωσε.

Η ίδια του απάντησε λέγοντας «Εσύ τώρα είσαι παππάς και θα πας να λειτουργήσεις;», ενώ σύμφωνα με την καταγγελία πλησίασε την κόρη της διαχειρίστριας και άρχισε να την χτυπά δυνατά στα χέρια της ρίχνοντας κάτω το κινητό της.

Όπως αναφέρει η μαρτυρία, στη συνέχεια ο ιερέας άρχισε να πηδά πάνω στο τηλέφωνο πατώντας το, ενώ χτυπούσε την κόρη της γυναίκας στο σώμα της και τράβηξε από τα μαλλιά την ίδια. Προσπαθώντας να τον σταματήσουν οι υπόλοιποι ένοικοι, κάλεσαν την αστυνομία, ενώ όπως αναφέρεται ο ιερέας εξύβρισε και τους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις