Breaking news

Δευτεροβάθμια περίθαλψη και Ιατρική εκπαίδευση
A

Σοκ προκαλεί καταγγελία που ήρθε στη δημοσιότητα, σύμφωνα με την οποία, ένας 14χρονος φέρεται να παρενόχλησε σεξουαλικά ένα 7χρονο αγόρι στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

Ο υπουργός Υγείας, κ. Θάνος Πλεύρης μετά τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας για το εν λόγω νοσοκομείο έδωσε εντολή για να διενεργηθεί άμεσα Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Η ΕΔΕ διεξαχθεί σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας, προκειμένου να διερευνηθούν οι καταγγελίες της μητέρας του ενός ανηλίκου, σύμφωνα με τις οποίες το παιδί της έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από άλλο παιδί μεγαλύτερης ηλικίας.

Πιο συγκεκριμένα, τα παιδιά βρίσκονταν σε ειδικό χώρο φιλοξενίας οικογενειών που αντιμετωπίζουν προβλήματα, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς αναμένουν να μετακινηθούν σε προνοιακή δομή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 7χρονος κατήγγειλε στη μητέρα του πως ο 14χρονος τον παρενόχλησε σεξουαλικά στο μπάνιο υπό την απειλή μαχαιριού. Εκείνη ειδοποίησε τον νονό του παιδιού, γιατί δεν μπορούσε να μεταβεί η ίδια. Όταν ο άνδρας πήγε στο νοσοκομείο, βρήκε τον 14χρονο και, αφού λογομάχησαν, τον χτύπησε και εξαφανίστηκε.

Μάλιστα, μετά την καταγγελία του 7χρονου, ακολούθησε καταγγελία και μιας 13χρονης για τον ίδιο λόγο.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις