Breaking news

Σκυλιά επιτέθηκαν σε 34χρονη μητέρα 2 παιδιών
A

Μία 34χρονη μητέρα από την Καλαμάτα, είχε μείνει άνεργη πριν δύο μήνες, όταν δέχτηκε επίθεση από μία αγέλη σκυλιών στο εργοστάσιο το οποίο εισερχόταν προκειμένου να εργαστεί.

Η Αγάπη Κωστέα, που είναι μητέρα δύο παιδιών εξήγησε ότι οι πληγές της θα πάρουν χρόνο, μέχρι να επουλωθούν, ενώ ακόμη δεν νιώθει τα δάχτυλα των ποδιών της.

Στο μεταξύ τα επιθετικά σκυλιά εξακολουθούν να κυκλοφορούν ελεύθερα στο προαύλιο του εργοστασίου όπου της επιτέθηκαν.

Η ίδια δήλωσε στο protothema.gr τα εξής: 

«Παίρνω δύναμη από τα παιδιά μου και τον άντρα μου. Κλαίω συνέχεια και φοβάμαι πολύ. Πηγαίνω συνέχεια στους γιατρούς, προσπαθώ να ξεπεράσω το σοκ αλλά είναι πολύ δύσκολο. Δεν έχω ξαναπάει στη δουλειά, είμαι άνεργη και δεν έχω το κουράγιο να ξαναπεράσω εκείνη την πόρτα του εργοστασίου»

Όταν περιέγραψε την άτυχη στιγμή της δήλωσε πως κυριολεκτικά «την κατασπάραξαν».

Ειδικότερα τόνισε «Ούρλιαζα από τους πόνους την ώρα που με δάγκωναν. Δεν ήταν κανείς εκεί για να με ακούσει και να με βοηθήσει αμέσως. Όταν πάρκαρα το αμάξι μου και μπήκα μέσα στο προαύλιο του εργοστασίου έτρεξαν κατά πάνω μου αδέσποτα σκυλιά κι άρχισαν να με τραβάνε και να με δαγκώνουν. Με τραβούσαν από τα παπούτσια, τις κάλτσες, τα ρούχα. Φοβήθηκα για τη ζωή μου, είχα κουλουριαστεί και αυτά με κατασπάραζαν».

Η ίδια συνεχίζοντας την μαρτυρία της, είπε πως για καλή της τύχη, την μοιραία στιγμή είδαν, δύο γυναίκες από το εργοστάσιο και έσπευσαν να την βοηθήσουν, μεταφέροντας την στο νοσοκομείο σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.

Τέλος η 34χρονη δήλωσε ότι «Δεν περίμενα να μου συμβεί αυτό το κακό. Ήταν η τρίτη μέρα στη νέα μου εργασία, τα σκυλιά αυτά είναι αδέσποτα και κυκλοφορούν μέσα στο εργοστάσιο, είναι επιθετικά αλλά κανείς δεν μιλάει. Φοβήθηκα πάρα πολύ για τη ζωή μου, δεν μπορώ να το πιστέψω ότι γλίτωσα».

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις