Breaking news

Απεργία 9 Νοεμβρίου: Τι θα κάνουν μετρό, λεωφορεία
A

Κλειστοί αναμένεται να μείνουν οι σταθμοί του μετρό στο κέντρο της Αθήνας λόγω της εορταστικής επετείου του Πολυτεχνείου, από το μεσημέρι της Πέμπτης, 17 Νοεμβρίου, έως τη λήξη της πορείας που θα πραγματοποιηθεί αργά το απόγευμα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΟΑΣΑ, έως τις 6:00 π.μ. της Παρασκευής 18 Νοεμβρίου 2022 θα ισχύουν τροποποιήσεις όλων των δρομολογίων λεωφορειακών γραμμών και γραμμών τρόλεϊ που διέρχονται από το κέντρο της Αθήνας. Μεταξύ άλλων:

  • Γ12: Τα δρομολόγια δεν θα διέρχονται από την οδό Πατησίων. Προσωρινή διαδρομή Λιοσίων-Χαλκοκονδύνη-3ης Σεπτεμβρίου-Στουρνάρη
  • Χ95: Κατά τη διάρκεια της πορείας του Πολυτεχνείου, τα δρομολόγια θα εκτελούνται μέχρι το σταθμό Μετρό Εθνική Άμυνα
  • Τρόλεϊ 2, 3, 4, 5, 11, 15: Προσωρινή διαδρομή μέσω 3ης Σεπτεμβρίου – Μάρνη

Δείτε ακόμη: Επέτειος Πολυτεχνείου: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις - Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

Σύμφωνα με απόφαση της «Οδικές Συγκοινωνίες Α.Ε.», θα πραγματοποιηθούν τροποποιήσεις στα δρομολόγια και τις στάσεις των συγκοινωνιακών μέσων (λεωφορεία - τρόλεϊ).

Από τη Διεύθυνσή Τροχαίας Αττικής σχεδιάστηκαν και θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

H Τροχαία απευθύνει έκκληση στους οδηγούς από την Τρίτη 15-11-2022 έως και την Πέμπτη 17-11-2022, να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων τους στους χώρους των εκδηλώσεων, της διαδρομής τής πορείας και πέριξ της πρεσβείας των ΗΠΑ, καθώς επίσης και στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου, τόσο για την εξυπηρέτησή τους, όσο και για την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις