Breaking news

astynomia_police
A

Σε ακόμη μία σύλληψη προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές, με εκείνη του «Δράκου του Αμαρουσίου», έπειτα από καταγγελίες γυναικών ότι αποπειράθηκε να τις βιάσει.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες των γυναικών ο "δράκος" δρούσε στην περιοχή της Νερατζιώτισσας.

Όπως αναφέρουν οι αρχές, πρόκειται για έναν άστεγο άνδρα ο οποίος κοιμόταν στον σταθμό του ΗΣΑΠ. Οι τρείς άτυχες γυναίκες, τις οποίες αποπειράθηκε να βιάσει, αναγνώρισαν τον δράστη από φωτογραφίες.

Ο άνδρας εξετάστηκε από ψυχίατρο μετά τη σύλληψη του και μεταφέρθηκε σε ψυχιατρική κλινική.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του πρώτου θέματος, μία εκ των γυναικών που είχε δεχθεί επίθεση στο ΟΑΚΑ, κλήθηκε για αναγνώριση του δράστη χθες το βράδυ, ενώ είχε ήδη συλληφθεί από τις αστυνομικές αρχές τις πρωινές ώρες.

Η γυναίκα είχε δεχθεί επίθεση από τον 50χρονο το βράδυ του Σαββάτου στην περιοχή του Ολυμπιακού Σταδίου ενώ βρισκόταν επί της οδού Πρωταγόρα, στην περιοχή Άγιος Θωμάς Αμαρουσίου, όταν είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο της και ένας άγνωστος άνδρας, επιχείρησε να την εγκλωβίσει στην άκρη του πεζοδρομίου.

Ο δράστης απομακρύνθηκε από το σημείο όταν η γυναίκα ξεκίνησε να φωνάζει δυνατά αιφνιδιάζοντας τον, με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν οι γείτονες. 

Η ίδια ειδοποίησε την αστυνομία, με την ομάδα ΔΙ.ΑΣ να φτάνει στο σημείο και να επιτυγχάνει τον εντοπισμό του.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις