Breaking news

Πετράλωνα: Ταυτοποιήθηκαν 17 άτομα για το βιασμό του ανήλικου αγοριού
A

Φρίκη προκαλεί η νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου, αυτή τη φορά από την περιοχή του Λαυρίου.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ένας 46χρονος βίασε 4 φορές τον ανιψιό του, όταν εκείνος ήταν 13 ετών το 2021. Τον φετινό Αύγουστο ο φερόμενος παιδοβιαστής άρχισε να προσεγγίζει και πάλι τον ανήλικο με τους ίδιους σκοπούς, αλλά ευτυχώς το παιδί ενημέρωσε τη μητέρα του για τον εφιάλτη που ζούσε και εκείνη τον κατήγγειλε στην ΕΛΑΣ.

Κυκλοφορούσε με περιοριστικούς όρους και προσέγγιζε και πάλι το παιδί

Στις 26 Σεπτεμβρίου ο κατηγορούμενος είχε απολογηθεί για γενετήσια πράξη, βιασμό, απειλή και κατοχή ναρκωτικών και αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και των περιοριστικών μέτρων απέναντι στο παιδί και το σχολείο του.

Την περασμένη εβδομάδα συνελήφθη για παραβίαση περιοριστικών όρων και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης έξι μηνών. Συγκεκριμένα πήγαινε έξω από το σχολείο του παιδιού και του έστελνε πιεστικά μηνύματα στο Instagram με σκοπό να πιέσει και πάλι το παιδί για να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του. Η ανακρίτρια ενημερώθηκε για την παραβίαση και εξέδωσε ένταλμα για την σύλληψη και προφυλάκιση του.

Το απίστευτο περιστατικό σεξουαλικής κακοποίησης του ανήλικου αγοριού εξελισσόταν για τουλάχιστον ένα χρόνο στο Λαύριο και είχε πρωταγωνιστή έναν 46χρονο άνδρα, που το πρωί της περασμένης Τετάρτης συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

Ήταν η τρίτη φορά που βρέθηκε ενώπιον των Αρχών μέσα σε μόλις ενάμιση μήνα, λόγω της συστηματικής παρενόχλησης του ανιψιού του και με εντολή της ανακρίτριας πήρε το δρόμο για τη φυλακή.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις