Breaking news

astynomia
A

O φερόμενος ως δράκος του Πειραιά συνελήφθη την Κυριακή, 6 Νοεμβρίου έπειτα από απόπειρα βιασμού σε 20χρονη κοπέλα στη Νίκαια.

Ο 28χρονος Αλβανός έπρεπε να δίνει το παρόν μια φορά το μήνα στο Τμήμα Ασφαλείας Νίκαιας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη. Οι περιοριστικοί όροι του είχαν επιβληθεί, καθώς είχε συλληφθεί ξανά μέσα στο 2022 για αντίστοιχες πράξεις.

Μάλιστα, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι ξεκίνησε να παρενοχλεί γυναίκες όταν έμαθε ότι... τον απατούσε η σύντροφος του!

Ατάραχος εμφανίζεται να πίνει... μπύρα

Ο «δράκος» του Πειραιά εμφανίζεται να μπαίνει ατάραχος για να αγοράσει μπύρα, αφού προηγουμένως αποπειράθηκε να βιάσει μια 20χρονη κοπέλα κοντά στο σπίτι της.

Στο βίντεο ντοκουμέντο που δημοσίευσε το MEGA, φαίνεται ο 28χρονος να κρατάει το κουτάκι με την μπύρα και να περιμένει να πληρώσει στο ταμείο.

Μάλιστα, αφού προχώρησε στην αγορά, ο δράστης κάθισε έξω από το κατάστημα και παρακολουθούσε τις κινήσεις της εργαζόμενης. Η γυναίκα ενημέρωσε τον προϊστάμενό της και κάλεσαν την αστυνομία, η οποία πέρασε χειροπέδες στον 28χρονο. Η υπάλληλος δήλωσε στους αστυνομικούς, ότι κατάλαβε πως κάτι δεν πήγαινε καλά, επειδή ο δράστης φαινόταν ανήσυχος.

Δείτε το βίντεο

Αιμορραγούσε και πάλευε η κοπέλα

Η 20χρονη, θύμα απόπειρας βιασμού από τον 28χρονο, μίλησε για τις στιγμές που πάλεψε με τον 28χρονο, ο οποίος είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα αφού εξέτισε ποινή για παρόμοια εγκλήματα.

«Εκείνη την ώρα κατάλαβα ότι ένας άνδρας με ακολουθεί. Για δύο, τρία λεπτά στεκόταν απέναντί μου σε απόσταση 2-3 μέτρων. Κοιτούσε πολύ επίμονα. Δεν ξέρω γύρισα το κεφάλι μου και ήρθε από πίσω μου και μου έκλεισε το στόμα και τη μύτη και αρχίσαμε να παλεύουμε και μετά κάπως με έριξε στο πάτωμα και συνεχίσαμε να παλεύουμε στο πάτωμα. Μου έλεγε πολύ άσχημα λόγια εκείνη την ώρα. Εγώ στρίγγλιζα και ούρλιαζα», είπε αρχικά στο Mega η κοπέλα.

«Όταν κατάλαβε ότι δεν σταματάω και συνεχίζω να αντιδρώ και να μην κάνω αυτά που μου λέει άρχισε να με βαράει πολύ άσχημα. Μου είχε αγκαλιάσει όλο το κεφάλι μου με κεφαλοκλείδωμα και με το άλλο το χέρι μου έριχνε γροθιές. Επειδή συνέχισα εγώ να αντιστέκομαι και δεν λιποθυμούσα γιατί μάλλον αυτό είχε σαν σκοπό, να με κάνει να χάσω τις αισθήσεις μου. Άρχισε να προσπαθεί να με γυρίσει στο πάτωμα και είχε πιάσει το κεφάλι μου από τα μαλλιά και με κοπανούσε στο πάτωμα. Το κεφάλι μου το είχε κάνει σε τραγική κατάσταση», πρόσθεσε.

Ο «δράκος» του Πειραιά είχε καταληφθεί από μανία και χτυπούσε το κεφάλι της στο πεζοδρόμιο ασταμάτητα. Το κορίτσι αιμορραγούσε αλλά συνέχιζε να παλεύει με όσες δυνάμεις της είχαν απομείνει.

«Μετά από κάποια μέτρα εγώ σταμάτησα γιατί ήμουνα έτοιμη να λιποθυμήσω και ζήτησα βοήθεια από κάποιους γείτονες. Έχω χτυπήσει κυρίως στο κεφάλι, το ένα μου μάτι είναι κλειστό, είναι φουσκωμένο όλο το κεφάλι μου. Το αφτί μου, το μάτι μου, το φρύδι μου, το μάγουλό μου, όλα έχουν αλλάξει θέσεις. Δεν είμαι σε θέση ούτε να βγαίνω από το σπίτι, ούτε να μιλάω, δεν μπορώ να φάω, δεν μπορώ να κλάψω. Μου έλεγε πολλά, με χτυπούσε και έλεγε, αλλά φώναζα και δεν μπορούσα να ακούσω τι μου έλεγε. Τρόμαξε όταν βγήκε μια γειτόνισσα και του είπε -τι κάνεις εκεί- και έφυγε».

Η γυναίκα της έσωσε τη ζωή και λίγα μέτρα πιο μακριά άνδρες της ΔΙΑΣ εντόπισαν και συνέλαβαν το «δράκο» του Πειραιά. Οι αστυνομικοί ζήτησαν από την 20χρονη να πάει στο τμήμα να τον αναγνωρίσει ενώ εκείνος υποστήριξε ότι ήταν μεθυσμένος.

 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις