Breaking news

INTIME NEWS
A

Στους 23 ανήλθε ο τραγικός απολογισμός των νεκρών από το ναυάγιο σκάφους με μετανάστες στη θαλάσσια περιοχή του Στενού Καφηρέα στην Εύβοια, καθώς πλωτό του λιμενικού σώματος ανέσυρε σήμερα μία ακόμα σορό από το σημείο του συμβάντος.

Από το ναυάγιο έχουν διασωθεί 12 άτομα, όλοι άνδρες, μεταξύ των οποίων και ένας 16χρονος ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Στο σκάφος σύμφωνα με τις μαρτυρίες των διασωθέντων μεταναστών επέβαιναν συνολικά 68 άτομα, ενώ οι έρευνες του λιμενικού σώματος στη θαλάσσια περιοχή συνεχίζονται.

Συνελήφθησαν δύο άτομα για το πολύνεκρο ναυάγιο

Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί οι οποίοι φέρονται ως οι υπεύθυνοι του σκάφους που βυθίστηκε στη θαλάσσια περιοχή του στενού Καφηρέα στην Εύβοια, στέλνοντας στο θάνατο 23 άτομα, προχώρησε η Λιμενική Αρχή Καρύστου που διενεργεί την προανάκριση και η Διεύθυνση Ασφαλείας & Προστασίας Θαλασσίων Συνόρων.

Ο ένας από τους συλληφθέντες φαίνεται ως κυβερνήτης του σκάφους και ο δεύτερος ως βοηθός του, ενώ βρέθηκαν μεταξύ των 12 διασωθέντων.

Και οι δύο κατηγορούνται για παραβάσεις των άρθρων 187 και 277 του ποινικού κώδικα για εγκληματική οργάνωση και για πρόκληση ναυαγίου από πρόθεση

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις