Breaking news

«Θρίλερ» με νεκρό 17χρονο στη Μάνδρα: Τι κατέθεσαν ο πατέρας και ο αδερφός του
A

Ένα θρίλερ εξελίσσεται στη Μάνδρα της Αττικής, καθώς στις 5 το απόγευμα της Πέμπτης (3/11) εντοπίστηκε νεκρό ένα αγόρι 17 ετών.

Η σορός του νεαρού βρέθηκε σε ερημική περιοχή από διερχόμενο πολίτη, στη θέση Λούτσα της Μάνδρας, με τραύμα από πυροβόλο όπλο.

Φαίνεται πως ο πατέρας του 17χρονου είχε στείλει αυτόν και τον 14χρονο αδερφό του να μαζέψουν τα πρόβατα, ενώ το νεαρό θύμα φέρεται να έχει δεχτεί τη σφαίρα στην πλάτη

Ο νεκρός είναι ένα από τα εννέα παιδιά της οικογένειας.

Τι κατέθεσε ο αδερφός και ο πατέρας

Το περιστατικό συνέβη, όπως προαναφέρθηκε, το απόγευμα της Πέμπτης, όταν δύο αδέρφια -ο 17χρονος που βρέθηκε νεκρός και ο 14χρονος αδερφός του– πήγαν στο βουνό να μαζέψουν τα πρόβατα της οικογένειας. Ωστόσο, όπως κατέθεσε ο 14χρονος έχασε τα ίχνη του αδερφού του και παρά τις αναζητήσεις του δεν κατάφερε να τον εντοπίσει.

Κατευθύνθηκε στο σπίτι για να ειδοποιήσει τον πατέρα του, όταν η Αστυνομία τους ειδοποίησε πως ο 17χρονος εντοπίστηκε νεκρός με μία σφαίρα στην πλάτη, με τον κάλυκα να βρίσκεται δίπλα του.

Ο πατέρας, που καταθέτει πολλές ώρες στο τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΓΑΔΑ, φέρεται να είπε ότι δεν έχει καραμπίνα, ενώ ανέφερε πως το παιδί του δεν είχε εχθρούς.

Τι προβληματίζει τις Αρχές

Ωστόσο, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αυτό που προκαλεί αίσθηση είναι ο ισχυρισμός του πατέρα ότι δεν είχε όπλο. Κι’ αυτό διότι οι βοσκοί, ακριβώς επειδή ανεβαίνουν στο βουνό, συνήθως έχουν όπλα.

Οι έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής στρέφονται προς πάσα κατεύθυνση, με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις