Breaking news

Συνελήφθη για παιδική πορνογραφία ο Βασίλης Παπαθεοδώρου
A

Ο συγγραφέας Βασίλης Παπαθεοδώρου, ο οποίος συνελήφθη για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας ισχυρίζεται ότι το υλικό ήταν «για επαγγελματικούς λόγους».

Ο ίδιος βρίσκεται από τις 18 Οκτωβρίου 2022 προφυλακισμένος στις φυλακές Τρίπολης έπειτα από δικογραφία που σχημάτισε εις βάρος του, η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ.

Συγκεκριμένα στον σταθμό του Mega, μίλησε ο δικηγόρος του Σταύρος Γεωργόπουλος, ο οποίος σημείωσε πως «Δεν υπήρξε ποτέ καμία καταγγελία, υπόνοια ή νύξη ότι έχει εξωτερικεύσει σε οποιαδήποτε στιγμή έστω ένα βλέμμα σε ανήλικο παιδί. Ο ίδιος εξέφρασε την απέχθεια και αποστροφή του σε σχέση με το υλικό».

Ακόμη πρόσθεσε ότι «Η θεματολογία του αφορούσε ζητήματα κομβικής σημασίας και ιδιαίτερης απαξίας όπως ξενοφοβία, ρατσισμό, σχολικό εκφοβισμό. Με σκοπό να συγγράψει κάτι με καταγγελτικό πρόσημο ως προς αυτές τις συμπεριφορές σεξουαλικής κακοποίησης, ήθελε να έχει πρωτογενές υλικό», πρόσθεσε ο συνήγορός του.

Τέλος έκλεισε λέγοντας ότι «Κρατήσαμε το θέμα στα παλαιά τα θεσμικά για να κριθεί η υπόθεση στις δικαστικές αίθουσες. Τι προέκυψε ξαφνικά και δημοσιοποιήθηκε το θέμα;», αναρωτήθηκε, ωστόσο, κλείνοντας.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις