Breaking news

eshop
A

Σήμερα 1η Νοεμβρίου λήγει η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων χρηματοδότησης επιχειρήσεων από το Πρόγραμμα «Ψηφιακά Εργαλεία ΜΜΕ», για τη δημιουργία e-shop. Αρχικά η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων ήταν η 31η Οκτωβρίου 2022, αλλά δόθηκε παράταση λόγω τεχνικού προβλήματος.

Οι Δικαιούχοι

Η Δράση «Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜΜΕ», η οποία υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανακαμψης και Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0 με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαικής Ένωσης, απευθύνεται σε υφιστάμενες μικρομεσαίες επιχειρήσεις για τις οποίες συντρέχουν αθροιστικά μια σειρά προϋποθέσεων. Αναλυτικές πληροφορίες αναφορικά με τις εν λόγω προϋποθέσεις, βρίσκονται διαθέσιμες στην Πρόσκληση του κάθε Προγράμματος.

Προμηθευτές στα πλαίσια των Προγραμμάτων Ι «Ψηφιακά Εργαλεία MME» και Πρόγραμμα III: «Ψηφιακές Συναλλαγές», είναι Φυσικά ή Νομικά Πρόσωπα τα οποία δραστηριοποιούνται νομίμως στην Ελλάδα ή την Ευρωπαϊκή Ένωση και συμμετέχουν με έναν τουλάχιστον από τους ακόλουθους ρόλους στα Προγράμματα:

  • Ως κατασκευαστές ή επίσημοι αντιπρόσωποι ή εξουσιοδοτημένοι διανομείς ή ανεξάρτητοι εισαγωγείς ψηφιακών προϊόντων και υπηρεσιών,
  • Ως εμπορικές επιχειρήσεις, οι οποίες μεταπωλούν στους Δικαιούχους τα εγκεκριμένα από τα Προγράμματα ψηφιακά προϊόντα και υπηρεσίες.

Οι Προμηθευτές που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Πρόγραμμα I και ΙΙΙ, υποβάλλουν σχετική Αίτηση μέσω της Ηλεκτρονικής Πλατφόρμας των Προγραμμάτων.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις