Breaking news

Υπόθεση βιασμού και μαστροπείας στα Σεπόλια
A

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσης στο τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, της το 12χρονο κορίτσι από τα Σεπόλια, που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας, φέρεται να αναγνώρισε ακόμη δύο με τρία νέα πρόσωπα δραστών.

Όπως αναφέρουν πηγές του protothema.gr τα άτομα που αναγνώρισε η ανήλικη συναντήθηκαν μαζί της, έπειτα από διαδικτυακή επαφή και ραντεβού που έκλεισαν μαζί της.

Η εν λόγω εξακρίβωση προσώπων επιτάχυνε τις διαδικασίες έκδοσης ενταλμάτων σύλληψης τα οποία έχουν ήδη δρομολογηθεί, με τη διαδικασία να ολοκληρώνεται αύριο.

Το 12χρονο κορίτσι, σύμφωνα με τις διαδικασίες, θα έδινε κατάθεση στην ανακρίτρια, η οποία έχει και το γενικό πρόσταγμα, όμως το γεγονός ότι είναι μικρό παιδί, επέβαλε η νέα κατάθεση να δοθεί και πάλι στους ειδικούς ψυχολόγους της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Ωστόσο όπως αναφέρει το protothema.grοι αστυνομικοί ζήτησαν να μάθουν περισσότερα στοιχεία για τα πέντε ραντεβού που πραγματοποιήθηκαν στον οίκο ανοχής, όπου ο Ηλίας Μίχος οδήγησε το παιδάκι, όπως επίσης της έδειξαν φωτογραφίες ταυτοποιημένων ατόμων που φέρεται να άφησαν ηλεκτρονικά ίχνη, καθώς μιλούσαν μαζί της.

Πιθανή νέα κατάθεση αύριο

Υπάρχει η πιθανότητα να δώσει νέα κατάθεση αύριο το κορίτσι καθώς οι αστυνομικοί και ψυχολόγοι δεν θέλουν να την πιέσουν, μια και η ίδια βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση, ειδικά μετά την προφυλάκιση της μητέρας της.

Ακόμη μερικές πρόσθετες πληροφορίες αναφέρουν ότι όσον αφορά στον αστυνομικό που εμπλέκεται στην υπόθεση, δεν έχει αναγνωριστεί σαν πρόσωπο, με το οποίο έχει συναντηθεί η 12χρονη.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις