Breaking news

Μία αλεπού στο κέντρο της Αθήνας
A

Εάν νομίζετε ότι τα έχετε δει όλα, ίσως και να πιστέψετε πως αυτό δεν έχει γίνει ακόμα. Τουλάχιστον μέχρι τώρα!

Ένα αξιοπερίεργο περιστατικό κάνει το γύρω του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, με ένα βίντεο δευτερολέπτων το οποίο παρουσιάζει μία αλεπού να "βολτάρει" ανενόχλητη κάτω από την Ακρόπολη και συγκεκριμένα στην Διονυσίου Αεροπαγίτου.

Το ασυνήθιστο θέαμα φαίνεται να κατέγραψε χρήστης της πλατφόρμας του Tik Tok με το βίντεο να συγκεντρώνει πλήθος προβολών και σχολίων.

Όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο, η αλεπού, βρέθηκε σε ένα εξαιρετικά κεντρικό σημείο της Αθήνας, κάνοντας πολλούς να αναρωτιούνται εάν θα πρέπει να παρέμβει κάποια φιλοζωική οργάνωση προστασίας, άγριας ζωής, μια και ένα μέρος όπως η Αθήνα δεν είναι φιλικό για ένα ζώο της άγριας πανίδας.

Το εν λόγω φαινόμενο μπορεί να ακούγεται περίεργο αλλά δεν φαντάζει τόσο, καθώς συχνά είναι πια τα περιστατικά άγριων ζώων τα οποία κάνουν την εμφάνιση τους σε πολυσύχναστα μέρη πόλεων και γειτονιές, προς αναζήτηση τροφής, πιθανότατα λόγω μίας ευρύτερης διαταραχής που έχει προκληθεί στην άγρια πανίδα και τα οικοσυστήματα εξαιτίας και της ραγδαίας κλιματικής αλλαγής και των ολοένα και αυξανόμενων πυρκαγιών που πλήττουν τα ελληνικά καλοκαίρια.

@mariettafotinou Πολύ λογικό να βρεις αλεπού κάτω από την Ακρόπολη …. #αθηνα #ακροπολη #αλεπου ♬ πρωτότυπος ήχος - Marietta Fotinou
Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις