Breaking news

ΓΑΚΗΣ
A

Οι Παρεμβάσεις πάνε Θέατρο τη Δευτέρα 3.1.21 στο θέατρο ΑΛΦΑ στις 9 μ.μ

«Ένας σκύλος που τον έλεγαν Πιστό»

Ένα έργο που αναφέρεται κυρίως στη βαρβαρότητα της εξουσίας,  στην αλληλεγγύη και στην αγάπη για τη φύση.

Εισιτήριο στην ειδική τιμή των 7 ευρώ.

Επικοινωνία για κράτηση θέσεων: Μαίρη Πρίμη 6932606039

Πρόκειται για μια ιδιαίτερη παράσταση, που σε μαγεύει, σε συγκινεί, αλλά συγχρόνως σε ζωντανεύει και σε θυμώνει μέσα από μια ιστορία που ξεδιπλώνεται με ήχους από το σώμα των ηθοποιών, αυτοσχέδια όργανα, με απίστευτη και διαρκή κίνηση που οδηγεί μαγικά από τη μία εικόνα στην άλλη από μια ομάδα γροθιά με φωνές που σε ταξιδεύουν, κορμιά που ιδρώνουν και κάθε κύτταρο τους υπηρετεί πιστά τα βαθιά νοήματα του έργου.

ΓΑΚΗΣ

 Η υπέροχη μουσική είναι του ίδιου του Γάκη και ερμηνεύουν οι: Κώστας Γάκης, Γιάννης ΒασιλώττοςΕλευθερία Μάζαρη και η Ιωάννα Παπακωνσταντίνου.

Η διασκευή και η σκηνοθεσία είναι του Κώστα Γάκη και της Νατάσας Κοσμίδου που τα τελευταία χρόνια με τις επιλογές τους και τη δουλειά τους σκοπό έχουν να ταράξουν τα νερά με μια πρόταση για κοινωνικοπολιτικό θέατρο που περνάει μέσα από τα βάθη της ψυχής. Ένα θέατρο που το οι ίδιοι το ονομάζουν «κοσμοαλλαχτικό».

Με τη ματιά τους στη σκηνή βλέπουμε τον καλλιτέχνη που πραγματικά πονάει για την αδικία, τη βαρβαρότητα της εξουσίας, την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο. Δεν τους αφήνει αδιάφορο οτιδήποτε συμβαίνει στην καθημερινότητα και δε χάνουν ευκαιρία να το σχολιάσουν, να το αναδείξουν, να το καταδικάσουν.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις