Breaking news

police
A

Στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκεται από τις πρωινές ώρες ο φερόμενος ως βιαστής με το τατουάζ του Παλαιού Φαλήρου.

Τον καταζητούμενο συνέλαβαν οι αλβανικές Αρχές και τον παρέδωσαν στις 02:30 της Τρίτης στις ελληνικές Αρχές, οι οποίες είχαν ενημερώσει ότι βρίσκεται στην Αλβανία και είχαν ζητήσει την συνεργασία της γειτονικής χώρας. Ο συλληφθείς βρίσκεται ήδη στη ΓΑΔΑ και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Το χρονικό της φρίκης

Τον 55χρονο άντρα κατήγγειλε μία 34χρονη γυναίκα για βιασμό, σε στάση λεωφορείου τα ξημερώματα της Κυριακής. Πιο συγκεκριμένα, στις 23 Οκτωβρίου, και ενώ βρισκόταν στην στάση λεωφορείου «Αγία Σκέπη» στο παλαιό Φάληρο, άγνωστος την πλησίασε και με την απειλή μαχαιριού την οδήγησε σε παρακείμενο πάρκο όπου και τη βίασε.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο βιαστής είχε το θράσος αφού τελείωσε την πράξη του να την ρωτήσει ειρωνικά «θέλεις να γίνεις το κορίτσι μου;». Η γυναίκα, μόλις απομακρύνθηκε ο δράστης, πήγε στο Τμήμα Ασφαλείας Παλαιού Φαλήρου, όπου κατήγγειλε τον βιασμό της.

Παράλληλα, σεξουαλική επίθεση, στην ίδια περιοχή, κατήγγειλε ακόμα μία γυναίκα. Πιο συγκεκριμένα, η 24χρονη έχει δώσει την ίδια περιγραφή δράστη με αυτή της 34χρονης που κατήγγειλε ότι βιάστηκε 3 ώρες αργότερα, στην ίδια περιοχή από άγνωστο.

To tweet του Θεοδωρικάκου

Για την σύλληψη έγραψε και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, πριν από λίγο στα social media το εξής: «Καλό μήνα. Ύστερα από μεθοδική έρευνα και την ταυτοποίηση του δράστη και με άριστη συνεργασία με τις αλβανικές Αρχές Ασφαλείας, βρίσκεται στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας ο φερόμενος ως δράστης του βιασμού της γυναίκας στο Παλαιό Φάληρο. Θα οδηγηθεί στην ελληνική Δικαιοσύνη για την άνανδρη, απάνθρωπη και εγκληματική συμπεριφορά του».

 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις