Breaking news

FLORONA
A

O συνδυασμός γρίπης (Flu) και κορονοϊού (Corona) προκαλεί τη νόσο Florona. Το πρώτο κρούσμα κατέγραψε το Ισραήλ, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η ισραηλινή εφημερίδα Yediot Ahronot.

Η εφημερίδα ανέφερε ότι η πρώτη καταγεγραμμένη ασθενής που έχει νοσήσει ταυτόχρονα με γρίπη και κορονοϊό είναι μία έγκυος που εισήλθε αυτή την εβδομάδα στο Ιατρικό Κέντρο Rabin για τοκετό.

Το Ισραήλ αντιμετωπίζει κύμα γρίπης, με τα νοσοκομεία να έχουν περιθάλψει πάνω από 1.840 ασθενείς την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με το Κέντρο Ελέγχου Νοσημάτων και το ισραηλινό Υπουργείο Υγείας.

Το πρώτο κρούσμα της Florona καταγράφεται σε μια περίοδο που το Ισραήλ σημειώνει κατακόρυφη αύξηση του αριθμού κρουσμάτων κορονοϊού.

Με την ανησυχία γύρω από τη νόσο Florona να μεγαλώνει, οι γιατροί δεν αποκλείουν την περίπτωση να έχουν προσβληθεί και άλλοι πολίτες της χώρας, χωρίς όμως να έχουν διαγνωσθεί ακόμη.

Όσον αφορά τη νόσο Florona και τι είναι αυτή, οι επιστήμονες την προσδιορίζουν ως μια συλλοίμωξη που μπορεί να προκαλέσει σοβαρά συμπτώματα, όπως πνευμονία, μυοκαρδίτιδα και μερικές φορές ακόμη και θάνατο σε περίπτωση που δεν παρασχεθούν άμεσα οι πρώτες βοήθειες.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις