Breaking news

police
A
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις.
Βάλε το proson.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google

Ποινική δίωξη για θανατηφόρα σωματική βλάβη ασκήθηκε από την εισαγγελία πρωτοδικών Αθηνών στον 48χρονο πυγμάχο ο οποίος χτύπησε μέχρι θανάτου τον ηλικιωμένο ερασιτέχνη ψαρά στην Μαρίνα της Καλλιθέας, το πρωί της Παρασκευής (28/10).

Ο 76χρονος που ψάρευε και ο 48χρονος που έκανε μπάνιο λογόφεραν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, με κατάληξη ο τελευταίος να χτυπήσει στο πρόσωπο τον πρώτο.

Ο 48χρονος αποχώρησε από το σημείο, ενώ ο 76χρονος εξέπνευσε πέντε λεπτά αργότερα. Η Αστυνομία ταυτοποίησε και συνέλαβε άμεσα τον δράστη, ο οποίος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Ο 48χρονος συνελήφθη σε καφενείο της Οδού Δημοσθένους στην Καλλιθέα.

Πλέον θεωρείται πιθανόν θύτης και θύμα να είχαν εμπλακεί σε καυγά και στο παρελθόν, πιθανότατα στην Μαρίνα της Καλλιθέας.

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών προχώρησε στην άσκηση ποινικής δίωξης στον ομογενή από το Καζακστάν για θανατηφόρα σωματική βλάβη - κι όχι απόπειρα ανθρωποκτονίας.

 

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις.
Βάλε το proson.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google

Δημοφιλείς Ειδήσεις