Breaking news

καραντίνα στο αεροπλάνο
A

Απροσδόκητη τροπή πήρε για μία Αμερικανίδα δασκάλα το ταξίδι της προς την Ισλανδία με τελικό προορισμό την Ελβετία, όπου σκόπευε να περάσει τα Χριστούγεννα.

Η Μαρίζα Φοτιέο  βρισκόταν στο αεροπλάνο πάνω από τον Ατλαντικό ωκεανό όταν άρχισε να παρουσιάζει συμπτώματα κορονοϊού.

Η ίδια σημειώνει σε επεξηγηματικό της σχόλιο στο Tik Tok πως έκανε επτά τεστ (δυο PCR και πέντε rapid) που βγήκαν αρνητικά. Επιβιβάστηκε κανονικά στην πτήση της αλλά επειδή ένιωθε ξηρό τον λαιμό της, έκανε ένα self τεστ, το οποίο βγήκε θετικό και έτσι έπρεπε να απομονωθεί από τους υπόλοιπους επιβάτες. Η Μαρίζα, ταξίδευε με Iceland Air και πέρασε 4 ώρες μέσα στην τουαλέτα του αεροπλάνου.

Για τη μεγάλη περιπέτεια που έζησε, μίλησε στο CNN 

Περίπου μιάμιση ώρα μετά την απογείωση άρχισε να αισθάνεται τον λαιμό της να πονά. «Άρχισα να σκέφτομαι διάφορα και είπα, εντάξει, θα κάνω απλά ένα τεστ για να νιώσω καλύτερα. Αμέσως, έδειξε θετικό!» είπε στο CNN η δασκάλα, που είναι εμβολιασμένη με τρεις δόσεις, εργάζεται στο Σικάγο και τεστάρεται συχνά λόγω του επαγγέλματός της.

Όταν είδε το αποτέλεσμα του τεστ μέσα στην τουαλέτα του αεροσκάφους, πάνω από τον Ατλαντικό Ωκεανό, πανικοβλήθηκε. «Έτρεξα στην πρώτη αεροσυνοδό που βρήκα, ήμουν σε υστερία, έκλαιγα. Ανησυχούσα για την οικογένειά μου με την οποία είχα δειπνήσει νωρίτερα, ανησυχούσα για τον υπόλοιπο κόσμο στο αεροπλάνο. Ανησυχούσα και για εμένα» είπε στο CNN.

Καθώς δεν υπήρχε κενή θέση για να απομονωθεί η ίδια επέλεξε να μείνει στην τουαλέτα. 

Έμεινε εκεί για περίπου τρεις ώρες, με την αεροσυνοδό να την επισκέπτεται συχνά για να τσεκάρει πως είναι καλά, προσφέροντάς της φαγητό και ποτά.

Καθ' όλη τη διάρκεια της καραντίνας της, συνέχισε να καταγράφει την εμπειρία στο TikTok το οποίο είδαν περισσότεροι από 4,3 εκατομμύρια χρήστες μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.

 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις