Breaking news

asep proson
A

Ο Δήμος Γλυφάδας προσλαμβάνει νέο προσωπικό υπαλλήλων σε 36 διαθέσιμες θέσεις εργασίας.

Οι προσλήψεις με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 36 ατόμων για την υλοποίηση της δράσης «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξη τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για τη πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης της χρονικής περιόδου 2022 - 2023» στο Ν.Π.Δ.Δ. «Κοινωνική, Αθλητική και Πολιτιστική Παρέμβαση» Δήμου Γλυφάδας με διακριτικό τίτλο «Κ.Α.Π.ΠΑ».

Οι ειδικότητες απευθύνονται σε γιατρούς, βρεφονηπιοκόμους, βοηθούς βρεφοκόμων, μάγειρες, καθαριστές και βοηθούς μαγείρων.

Η τελική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων είναι την Τετάρτη 9 Νοέμβριου 2022.

Οι θέσεις εργασίας στο Δήμο Γλυφάδας

  1. ΠΕ Ιατρών (Παιδίατρος) (1 θέση)
  2. ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων (16 θέσεις)
  3. ΔΕ Βοηθών Βρεφοκόμων - Παιδοκόμων (5 θέσεις)
  4. ΔΕ Μαγείρων (4 θέσεις)
  5. ΥΕ Καθαριστών (7 θέσεις)
  6. ΥΕ Βοηθών Μαγείρων (3 θέσεις)

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά

Οι υποψήφιοι για την απόδειξη των απαιτούμενων δικαιολογητικών, των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εµπειρίας τους οφείλουν να υποβάλλουν όλα τα απαιτούµενα από την παρούσα ανακοίνωση και το «Παράρτηµα ανακοινώσεων Συµβάσεων Ορισμένου Χρόνου (ΣΟΧ)» δικαιολογητικά, σύµφωνα με το proson και µε τα οριζόµενα στην ενότητα «Προσκόμιση τίτλων, πιστοποιητικών και βεβαιώσεων» του Κεφαλαίου Ι του ανωτέρω Παραρτήµατος.

Η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώνουν την αίτηση με κωδικό, κατά περίπτωση έντυπο ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1 ΠΕ/ΤΕ ή έντυπο ΑΣΕΠ ΣΟΧ 2 ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Κοινωνική, Αθλητική και Πολιτιστική Παρέμβαση Δήμου Γλυφάδας (Κ.Α.Π.ΠΑ) Δ. Γούναρη 199, Γλυφάδα, Τ.Κ. 16674 υπόψη κας Ελευθεριάδου Μαρίας, Καϊρη Κυριακούλας (τηλ. επικοινωνίας: 210-9602130).

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής και στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς , το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγιση του επισυνάπτεται στην αίτηση υποψηφίων.

Η αίτηση συμμετοχής όπως αναφέρει το proson, η οποία θα υποβληθεί ηλεκτρονικά θα πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές.

Διαβάστε ολόκληρη την προκήρυξη των θέσεων ΕΔΩ.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις