Breaking news

Επίθεση με καυστικό υγρό: Ένταλμα σύλληψης σε βάρος 38χρονης
A

Στα χέρια του Εισαγγελέα Ηρακλείου βρίσκεται απόσπασμα της δικογραφίας για την επίθεση με οξύ στον 36χρονου από την 38χρονη εν διαστάσει σύζυγό του, σε βάρος της οποίας ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, ενώ έχει ήδη κινηθεί η διαδικασία για την έκδοση εντάλματος σύλληψής, καθώς δεν έχει παραδοθεί στις Αρχές αν και έχει λήξει η αυτόφωρη διαδικασία.

Την ίδια ώρα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δικηγόρος από το Ηράκλειο που έχει εμπλακεί στην υπόθεση προσπαθεί να έρθει σε επικοινωνία μαζί της για να την πείσει να παραδοθεί, καθώς η ίδια εμφανίζεται να φοβάται να το πράξει.

Τελευταία φορά που επικοινώνησε μαζί της ο δικηγόρος της, Μάνος Δρακωνάκης, όπως ο ίδιος είπε στο neakriti.gr ήταν την Κυριακή και μέχρι πριν λίγο δεν ήξερε αν θα παραδοθεί.

Εξάλλου η παράδοση μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε αστυνομικό τμήμα και όχι απαραίτητα στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου ή ακόμη και σε οποιαδήποτε δικαστική αρχή. Την ίδια στιγμή και οι εργαστηριακές αναλύσεις για το είδος του καυστικού υγρού δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν ήδη γίνει αυτοψίες στα σπίτια των «πρωταγωνιστών» της υπόθεσης.

«Με απείλησε, θόλωσα και του έριξα το υγρό»

Όπως ανέφερε η ίδια η 38χρονη, είχε μαζί της το μπουκαλάκι με το καυστικό υγρό εδώ και μέρες, καθώς «ήταν θύμα κακοποιητικής συμπεριφοράς, δεχόταν απειλές και επιθέσεις και το είχε ως μέσο άμυνας σε περίπτωση που δεχόταν κάποια επίθεση».

Περιγράφοντας τι συνέβη το Σάββατο είπε: «Συναντηθήκαμε στο ξενοδοχείο. Ήπιαμε τα κρασιά μας και ήρθαμε σε ερωτική επαφή. Αμέσως μετά πήγε σε ένα κλαμπ που είναι δίπλα στο ξενοδοχείο και επέστρεψε στις 5 το πρωί». Τότε άρχισε να με απειλεί για πολλοστή φορά. Ότι αν κάνω σχέση θα με σκοτώσουν οι δικοί του και θα είμαι στο χώμα. Θόλωσα… Πήρα το υγρό που είχα σε ένα βαζάκι στην τσάντα μου και του το έριξα» πρόσθεσε.

«Δεν είχα προμελητήσει κάτι. Στο ξενοδοχείο είχαμε βρεθεί τέσσερις φορές . Περίμενα την τέταρτη φορά να τον βλάψω; Το υγρό το είχα μαζί μου ως μέσο προστασίας γιατί δεν είχα άλλο όπλο» κατέληξε η 38χρονη.

Κινδυνεύει να χάσει το μάτι του ο 36χρονος

Οι γιατροί καταβάλουν προσπάθειες να σώσουν το μάτι του 36χρονου και την όρασή του, ενώ φέρει εγκαύματα στο αριστερό μέρος του προσώπου του, στο τράχηλο και στον θώρακα, αλλά και στα χέρια.

Τα εγκαύματα έχουν γίνει με αυτόν τον τρόπο καθώς η 38χρονη, όταν έριξε το καυστικό υγρό στον 36χρονο, ο άνδρας έβαλε το χέρι του μπροστά προκειμένου να προστατευθεί έπεσε και στο χέρι του το καυστικό.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις