Breaking news

Σεπόλια
A

Τρέχουν συνεχώς οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας με θύμα την 12χρονη από τα Σεπόλια. Όσον αφορά τη 37χρονη μητέρα του12χρονου κοριτσιού, η οποία μετά τη σύλληψη και την ανάκριση της κρίθηκε προφυλακιστέα και οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού.

Η 37χρονη έως και σήμερα εξακολουθεί να αρνείται την όποια κατηγορία εναντίον της κάτι που επιβεβαιώνει και η 12χρονη στις καταθέσεις της.

Ωστόσο η άποψη του εισαγγελέα είναι διαφορετική και έρχεται να πέσει σαν καταπέλτης στους ισχυρισμούς της μητέρας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, o εισαγγελέας είπε στην μητέρα της 12χρονης:

Α) Στην Αθήνα κατά το χρονικό διάστημα από τον Ιούνιο έως και τον Ιούλιο του έτους 2022 εξώθησες την ανήλικη κόρη σου στην πορνεία προτρέποντας και εξαναγκάζοντάς την να έρθει σε σεξουαλική επαφή τουλάχιστον σε εννέα περιπτώσεις με αγνώστους άντρες, δύο εκ των οποίων είναι ο Αναστάσιος Λ. και με τον οποίο συνευρέθηκε ερωτικά τουλάχιστον μία φορά στις 10 Ιουλίου 2022 και ο Ιωάννης Σοφιανίδης, με τον οποίο συνευρέθηκε ερωτικά τουλάχιστον μια φορά 27 Ιουλίου 2022 και οι λοιποί άγνωστοι ως προς τα λοιπά στοιχεία τους, πλην του κωδικού χρήστη στην εφαρμογή Blindchat, ήτοι οι χρήστες με κωδικούς 254191, 315680,332943, 79690, 336510, 337016 καθώς και ο χρήστης εφαρμογής κινητού chat με ονομασία AM με αριθμό κλήσης 6972......, με τους οποίους η ίδια κατόπιν προτροπής σου συνεννοείται μέσω των εφαρμογών Viber, WhatsApp, Blindchat ή του κινητού της τηλεφώνου να συνευρεθούν ερωτικά με αμοιβή που ανερχόταν περίπου στο ποσό των 50 €, αμέσως δε σου παρέδιδε, το σύνολο των χρημάτων που της έδιναν, ενώ στην περίπτωση της ερωτικής συνεύρεσης με τον Αναστάσιο Λ., συνεννοήθηκε η ανήλικη κατόπιν προτροπής σου να πιστωθεί με το ποσό της αμοιβής της ο τραπεζικός λογαριασμός με αριθμό GR...... στην τράπεζα Πειραιώς.

Β) Στις 3/9/2022 απέστειλες στον Ηλία Μίνα του Παναγιώτη μήνυμα στο κινητό του τηλέφωνο μέσω της εφαρμογής Viber, με το εξής περιεχόμενο: «θα μου δώσεις 100€ σήμερα γιατί αλλιώς θα μάθουν όλοι στην πλατεία και ο (σ.σ. αναφέρεται σε όνομα) τι έχεις κάνει», υπονοώντας ότι θα μάθουν όλοι οι γείτονες ότι ο ως άνω αποδέκτης του μηνύματος είχε ερωτικές επαφές με την ανήλικη κόρη σου και τον εξανάγκασες να σου καταβάλει το ποσό των 100 €, προκαλώντας με τρόπο αυτό ισόποση ζημιά στην περιουσία του.

Οι χθεσινές συλλήψεις

Υπενθυμίζουμε όχι χτες κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι οι δυο από τους τρεις άνδρες οι οποίοι συνελήφθησαν με εντάλματα και κατηγορούνται για γεννετήσιες πράξεις με ανήλικο επ' αμοιβή. Να σημειωθεί ότι αν και οι τρεις αρνούνται τις κατηγορίες.

Αναλυτικά, χτες έγινε γνωστή αρχικά η σύλληψη του πρώτου άνδρα. Πρόκειται για τον 33χρονο, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της περασμένης Παρασκευής και εργάζεται ως υπάλληλος σε φαρμακαποθήκη. Κατά την απολογία του ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος φέρεται να παραδέχεται ότι είχε κλείσει τρία ραντεβού μέσω διαδικτύου με την 12χρονη. Ωστόσο, όπως φέρεται να ισχυρίστηκε δεν είχε σεξουαλική επαφή με το παιδί και πως από τα τρία ραντεβού που είχε κλείσει μαζί του πραγματοποιήθηκαν μόνο τα δύο. Έδωσε μάλιστα στο κορίτσι 50 με 70 ευρώ. Ακόμη, ο κατηγορούμενος προέβαλλε, σύμφωνα με πληροφορίες, τον ισχυρισμό ότι δεν ήξερε την ηλικία του παιδιού και νόμιζε πως ήταν 17 ετών. Μάλιστα, επικαλέστηκε προβλήματα υγείας και συγκεκριμένα διανοητικό πρόβλημα. Ωστόσο, με τους ισχυρισμούς που πτοέβαλλε δεν έπεισε και κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Στην συνέχεια προφυλακιστέος κρίθηκε και ένας άνδρας 34 ετών επιχειρηματίας, που συνελήφθη την Κυριακή και  ισχυρίζεται ότι έχει πρόβλημα υγείας. Τέλος, απολογία στην ανακρίτρια εδωσε και ο 34χρονος επιχειρηματίας Ε.Κ., ο οποίος φέρεται να επικαλέστηκε και εκείνος προβλήματα υγείας και να αρνήθηκε την σε βάρος του κατηγορία. Και ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Τέλος, το «κελί» απέφυγε ο 36χρονος άνδρας, ο οποίος είναι εργαζόμενος σε νοσηλευτικό ίδρυμα του Δημοσίου από το οποίο απομακρύνθηκε μετά την σύλληψή του το Σάββατο. Για τον 36χρονο διοικητικό υπάλληλο σε μεγάλο νοσοκομείο, υπήρξε διαφωνία μεταξύ ανακρίτριας και εισαγγελέα για το θέμα της προφυλάκισης του ,όποτε για την περαιτέρω ποινική του μεταχείριση θα αποφασίσει εντός των αμέσως επόμενων ημερών το Δικαστικό Συμβούλιο. Έτσι, θα παραμείνει σε κατ' οίκον περιορισμό.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις